2777
2789

خوشبحال تمام لاغرا.۱۰ کیلو اضافه دارم کاش میشد بدم به شما 😥

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوشبحال تمام لاغرا.۱۰ کیلو اضافه دارم کاش میشد بدم به شما 😥

من چهل کیلوام دهدکیلوتوبده من✋😂

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
من چهل کیلوام دهدکیلوتوبده من✋😂

کاششش میشد کاش. حاضر بودم ۱۵ کیلو بدم‌ اصلا.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

همون دیگه باید معده اتو بزرگ کنی تند تند بخور اگه کم میخوری بجای ۳ وعده ۵ ۶ وعده بخور 

بزور ک‌میکنم پایین گاهی وقتا حالم بد میشه خخخ میشم‌موش مرده اینقد میخورم

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑
کاششش میشد کاش. حاضر بودم ۱۵ کیلو بدم‌ اصلا.

ن ۱۵دیه زیاد بودهمون ده راضیم😂😂😂

کجا بیام مبادله کنیم؟😁

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
ن ۱۵دیه زیاد بودهمون ده راضیم😂😂😂 کجا بیام مبادله کنیم؟😁

😂😂پشت کوه قاف😂😂😂

موفق باشی گلم  تازه شیر محلی هم بگیر بجوشون روزی  س لیوان بخور  قرص زینک هم استفاده ...

مرسی عزیز دلم . ایشالا توام ب وزن دلخواهت برسی

اره از اینور دوست دارم کمرم باریک از اینور میگم چاق خوبه . جاریم ۴۴ بود نمیدونم چیکار کرد شده ۸۵ لام ...

شوخی میکنی دیگه، یعنی ۸۵ شده الان این یه حُسنه؟؟؟؟ 🤮🤮🤮 والله خارج از ایران بری یه ذره توپر باشی بقیه مسخره ت میکنن، والله حالم بد شد🤧

شوخی میکنی دیگه، یعنی ۸۵ شده الان این یه حُسنه؟؟؟؟ 🤮🤮🤮 والله خارج از ایران بری یه ذره توپر باشی ب ...

اره بخدا کلا گرد شده تحویل هیچکسم نمیگیره دیگه خخخخ من تا ۶۰ دوست دارم بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز