2777
2789
عنوان

پدرشوهر

129 بازدید | 9 پست

سلام خوبیدتورو خدا بیاین بگید ادم نباید ناراحت بشه ما از روستای شوهرم اینا یه دونه گوسفند گرفتیم ببریم گوشتتشو بزاریم یخچال پدر شوهرم اینام اونجا بودن گفتن ماهم میخواهیم رفتت گرفتن بعد که ما اومدیم سهر پولشو کارت به کارت کردیم واسه خودمون بعد امروز پدر شوهرم زنگ زده به همسرم میگه چرا پول گوسفند مارو ندادید برگشته میگه شوهرم  فکر خودتون دیگع کارت به کارت کردید دیگه برگشته به شوهرم.میگه خب تو.بده میترسی جیبت خالی بشه واقعا زشت نیست این حرف خوب نداشتی میکفتی پسرم تو بریز من بعدا بهت میدم. یا.اصلا تو بریز فعلا موندم اینا چقد پرو هستن..شوهرمم ناراحت شد قطع کرد میگه من خونه زندگیم.جداست اینا چه توقعی دارن از ادم گوسفند بگیر بده به داماد لچه های دیگه اش بخور من پولشو بریزم.. منم گفتم ول کن بعد شوهرمو اروم.کردم اما واقعا ازشون عصبی شدم

اینهمه شوهرت خورد پیش اونا بزرگ شد یعنی واقعا نمیشد به پدرش کمک کنه

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم نخواستیم کمک.کنیم یه کلمه میگفت پسرم بپول گوسفند ماروهم به حسابش کارت به کارت کن.. وقتی نمیگه این ازکجا بدون بعدشم این چه حرفیه ماهم خوردیم از جیب بابامون بزرگ شدیم بابام باید به فکر این باشه هرجور میتونه میتونه بی احترامی کنه

حق میدم بهت از این تیغ زنا داریم هیچ راهیم نیست شرشون کم بشه 

عصابم بهم.ریخته حالا به شوهرم گفتم عیبی نداره پدر میگه این اولین بارش نیست ماشین میبره نه چراغ قرمز میبین رد میکنه سرعت غیر مجاز میره کلی جریمه اخرشم.هیچی یه بار نشده به روش بیارم

اونا بچه دنیا آوردن باید خرجشم بدن بابت خرج بچه کردن و بزرگ کردنش منت می ذارید؟ عجب.

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز