2777
2789

بله

عزیزم میشه برای منم برنی لطفا به رایت نیاز دارم🥺🥺❤️

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=616773

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
بله عزیزم میشه برای منم برنی لطفا به رایت نیاز دارم🥺🥺❤️ https://adanbaba.com/wap/goods/bargai ...

امروز سقفم‌رو زدم فردا حتمی میزنم 

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تاپیک اخرم بیا ماهایی که 12 به بعد رفع محدودیت میشیم میخوایم رای بدیم بهم اگه توهم میخوای رای بدی و رای بگیری بیا

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
عزیزم تاپیک اخرم بیا ماهایی که 12 به بعد رفع محدودیت میشیم میخوایم رای بدیم بهم اگه توهم میخوای رای ...

اره به من هم ری بده لطفا

اره به من هم ری بده لطفا

اره اوکیه گفتم که ما هممون 12 به بعد رفع محدودیت میشیم که بتونیم رای بدیم بهم 

تاپیک اخرم پی ام بزار 12 ان شو اگه تونستی

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
اره اوکیه گفتم که ما هممون 12 به بعد رفع محدودیت میشیم که بتونیم رای بدیم بهم  تاپیک اخرم پی ا ...

من چطور لینکم‌رو مشکی کنم؟

مرسب عزیزمم

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
چقد پول میگیرن

پول نمیگیربم یه جنسو میخریم رایگان میده بهمون میشه بهم رای بدی؟

ظرفیت امروزم پر شده... چون اون خانوم بله نوشت فک کردم پول دریافت میشه

اشکال نداره عزیزم تگت میکنم شب لایکم کن