2777
2789
عنوان

نخ دادم؟

350 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام

من دیروز دیدم دوتا اقا زیر یه پلی داشتن گیتار میزدن. منم با دوربینم ازشون فیلم گرفتم و خب به اون پسره که میخوند مدام نگاه میکردم. حقیقتا خوشم اومده بود از صداش و خب چون میخوند ناخوداگاه نگاهم میرف سمتش. اونم نگا میکرد. از اونجایی که من رو راضی بودن و همین حلال و حروما بیش از حد حساسم. رفتم بهشون گفتم من ازتون فیلم گرفتم موردی که نداره.. بعد گفتن نه ماروهم تگ کن. منم تو رودروایسی گفتم باشه که همون پسره گفت شما حرفتون چیه و از این صحبتا. و بعدم گفت من میتونم فیلمبرداری یادتون بدم چون رشته ام اینه و از این حرفا. بعدم گف ایدیمو بزنین : منم گفتم گوشیم خاموشه . اونم گف خب ایدیتونو بدید منم دادم . البته گوشیم واقعا خاموش بود ولی ادمیم که کلا کراش میزنم و رد میشم. مریضم کلا.   انگار میترسم از رابطه...

به هر حال بعدش دو سه تا پستامو لایک کرد و پی ام داد بهم که فیلمی که گرفتید اماده نشد و اینا و بعدم گف برا هماهنگی شماره اتو بده 

منم گفتم باشه و دوتا سوال پرسیدم . یکیش این بود که شما اگه بخواین بهم اموزش بدید چقدر هزینه میگیرید و اینکه رشته اتون فیلمبرداریه؟ اونم گفت قابل نداره و باهم صحبت میکنیم سر هزینه

ولی پیام نداد واتساپ ...بنظرتون ناراحت شده که گفتم هزینه چقدر میگیرید؟

نه بابا

خواسته هَوَل بازی در نیاره اول کاری

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن واس چ ناراحت شه

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

نه بابا

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

والا حس میکنم تو پیام بعدی میگه بیا بریم بیرون یه قهوه بخوریم تو هم میگی باشه 

بعدم میگه از اونجا بریم یه پرنده گیتار زن دارم تو خونم‌نشونت بدم بازم میگی باشه

تازه بعد میای تاپیک میزنی ساده گفتم باشه ناراحت نشده ؟باید بهش میگفتم با کمال میل 🤪

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
وا/: چرا؟ خب میخوام فیلمبرداری یاد بگیرم واقعا..    

هرکاری یه راهی داره

ادم نمیره از پسری که داره کنار خیابون میخونه و اصلا نمیشناسه و نمیدونه ادم مطمئنی هست یا نه و اموزشگاه هم نداره و معلوم نیست کیه فیلمبرداری یاد بگیره

کار رو باید از کاردان یاد بگیری

{ خانم هستم }