بچه ها سلام
من دیروز دیدم دوتا اقا زیر یه پلی داشتن گیتار میزدن. منم با دوربینم ازشون فیلم گرفتم و خب به اون پسره که میخوند مدام نگاه میکردم. حقیقتا خوشم اومده بود از صداش و خب چون میخوند ناخوداگاه نگاهم میرف سمتش. اونم نگا میکرد. از اونجایی که من رو راضی بودن و همین حلال و حروما بیش از حد حساسم. رفتم بهشون گفتم من ازتون فیلم گرفتم موردی که نداره.. بعد گفتن نه ماروهم تگ کن. منم تو رودروایسی گفتم باشه که همون پسره گفت شما حرفتون چیه و از این صحبتا. و بعدم گفت من میتونم فیلمبرداری یادتون بدم چون رشته ام اینه و از این حرفا. بعدم گف ایدیمو بزنین : منم گفتم گوشیم خاموشه . اونم گف خب ایدیتونو بدید منم دادم . البته گوشیم واقعا خاموش بود ولی ادمیم که کلا کراش میزنم و رد میشم. مریضم کلا. انگار میترسم از رابطه...
به هر حال بعدش دو سه تا پستامو لایک کرد و پی ام داد بهم که فیلمی که گرفتید اماده نشد و اینا و بعدم گف برا هماهنگی شماره اتو بده
منم گفتم باشه و دوتا سوال پرسیدم . یکیش این بود که شما اگه بخواین بهم اموزش بدید چقدر هزینه میگیرید و اینکه رشته اتون فیلمبرداریه؟ اونم گفت قابل نداره و باهم صحبت میکنیم سر هزینه
ولی پیام نداد واتساپ ...بنظرتون ناراحت شده که گفتم هزینه چقدر میگیرید؟