2789
عنوان

تکنیک ۵×۵۵

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 30 پست
روزی ۵۵بار ب مدت ۵روز ارزوتو بنویس جوری ک انگار الان داریش

حالا خودت چه ارزویی رو نوشتی میشه بگی؟؟؟و اینکه چه نشونه ای دیدی دقیقا

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من نوشتم نشد

بستگی داره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیزم من نوشتم نشد

بعضی خواسته ها چون از نظر ذهنت بزرگن نمیشن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
آره 

کلا یک جمله رو دیگه

ن میشه ی جمله میشه ی صفحه هر کلماتی ک بهت حس خوب میده مرتبط با خاسته بنویس

دقیق ۵۵ تا

خب من ثبت نام کردم ماشین بخرم ایران خودرو ک سود کنم ی مبلغ زیادی نوشتم ارزومو قرعه کشی کردن اسمم در ...

جدی

خوب عزیزم بگو چجوری بنویسم مثلا من محله ای که زندگی میکنیم رو دوست ندارم دوست دارم جابجا بشم این و ن ...

عزیزم این خواسته شما خیلی از ذهنتون بزرگ تره این روشو باید با چیزای ساده مثل خریدن لباسی یا چیزی ک بنظرتون زودتر ذهنتون قانع میشه شروع کنید و بعد هدف های بزرگ