۱۹۸۸د مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1586 عنوان تصمیم گرفتم فردا برم خونه بابام | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست این خبر رو چطور به همسرم بدم؟ چون پسرم و کلید رو هم باید بدم بهش، کمی هم استرس دارم، ممنون میشم راهنمایی کنین ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد 1400/08/18 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۹۸۸د مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1586 من همچین کاری نمیکنم من قهر کردم همه چی رو بردم حتی بچم رو جرات اینو هم نداشت بگه بچه من زاییدمش مال ... خدا بهت صبر بده و من چند ساله با روزگار میجنگم، امسال دیگه بریدم ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
باراناالنا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2367 خدا بهت صبر بده و من چند ساله با روزگار میجنگم، امسال دیگه بریدم والا خواهر چی بت بگم اونموقعه یکی داشتم کسی پشتم وای نیستاد الان دوتان موندم
۱۹۸۸د مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1586 درسته👍من موندم بین خوبی و بدیش😩 شوهر من چند روز خوبه مثل فرشته ها، چند روز وحشتناک بدهخوبیش به بدیش نمیچربه، چون وقتی خوبه من هنوز حالم از روزای بد، خرابهدارم داروی اعصاب میخورم دیگه ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
اکیجون عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 شوهر من چند روز خوبه مثل فرشته ها، چند روز وحشتناک بده خوبیش به بدیش نمیچربه، چون وقتی خوبه من هنوز ... چرا؟چیزی مصرف میکنه مگه؟
۱۹۸۸د مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1586 والا خواهر چی بت بگم اونموقعه یکی داشتم کسی پشتم وای نیستاد الان دوتان موندم من یه پیام خوندم تو همین نی نی سایت، گفته بود کسی رو ندارم خانمی در جوابش گفت خدا پشتتهخیلی حالمو خوب کرد پیامشخدا بزرگه ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
۱۹۸۸د مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1586 چرا؟چیزی مصرف میکنه مگه؟ تا جایی که من میدونم گل تفریحی میکشهاما نمیدونم اثر اونه یا نهچون چند تا پزشک هم مطرح کردم گفتن باید دارو درمانی بشه، مشکل روانی داره، ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
gh8j عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 8196 شوهر من چند روز خوبه مثل فرشته ها، چند روز وحشتناک بده خوبیش به بدیش نمیچربه، چون وقتی خوبه من هنوز ... دارو😱پس حق داری ،حتمآ دوباره ازدواج بهتری میکنی
۱۹۸۸د مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1586 دارو😱پس حق داری ،حتمآ دوباره ازدواج بهتری میکنی دعا کن برام، ممنونم ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
اکیجون عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 تا جایی که من میدونم گل تفریحی میکشه اما نمیدونم اثر اونه یا نه چون چند تا پزشک هم مطرح کردم گفتن ... حدس زدم،،ان شاالله خدا خودش کمکتون کنه،،🌻
باراناالنا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2367 من یه پیام خوندم تو همین نی نی سایت، گفته بود کسی رو ندارم خانمی در جوابش گفت خدا پشتته خیلی حالمو ... شک نکن اگه خدا پشتمنبود تا الان نمیکشیدم