2777
2789

توجه   توجه📢📢

⭐️انواع مشڪلات پوست و مو

⭐️شوره سر، خارش سر

⭐️موهای آسیب دیده با دڪلره ورنگ و... 

⭐️موخوره

⭐️وز و خشڪ بودن مو

⭐️ڪم پشت بودن مو

⭐️ریزش سڪه ای یا ریزشی ڪه موها ڪم شده

⭐️جوش صورت

⭐️شل شدگی پوست صورت

⭐️چال جای جوش

⭐️خط اخم و خط خنده

⭐️چروڪ دور چشم

⭐️چروڪ گوشه چشم

⭐️تیرگی و گودی زیر چشم

⭐️پف زیر چشم

⭐️خشڪی پوست

⭐️چربی پوست

⭐️لڪ و ڪڪ و مڪ

⭐️منافذ باز پوست

⭐️پیری پوست

⭐️پیری پوست دست

⭐️ترڪ پا و دست

⭐️چروڪ دست

⭐️لڪ روی دست

⭐️ناخنهای شڪننده

⭐️جوش بدن

⭐️شل شدگی پوست بدن

⭐️تیرگی بدن

⭐️اگزما

و....

دوستان عزیز هرگونه مشڪل پوست و مودارید! میتونید بصورت رایگان مشاوره داشته باشید. 🙏

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم😇

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من صورتم لک و کک و مک داره

عزیزم باید مشاوره بشین اگه مایلین درخواست دوستی بدیم تا مفصل درمورد تیپ پوستتون بگین و کمکتون کنم

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
لک جوش....بگو

عزیزم باید مشاوره بشین اگه مایلین درخواست دوستی بدیم تا مفصل درمورد تیپ پوستتون بگین و کمکتون کنم

خوب مثلا محصول معرفی میکنی چیه؟!

بله عزیزم، محصول تجویز میکنم و در صورت تمایل ارسال میکنیم براتون از شرکت نفیس 

عههه شما مال شرکت نفیسی😍😍😍من شرکتشو ومحصولاتشو میشناسم😍😍😍

بله پس مطمئنا خبر دارین از کیفیت بینظیر محصولاتشون😍

اره عزیزم✌🏻✌🏻✌🏻هزینه پست چقده؟من تعریف کرم پودشو شنیدم...میخام بخرم دختر خواهرشوهرم عضو شرکتتونه

فداتشم گلم، هزینه سفارشات بالای 400 ت رایگانه، ولی در غیر این صورت 20 تومنه گلم

فیمت کرم پودرش چقده؟

عزیزم الان تو خصوصی عرض میکنم 😊 

عزیزانی که درخواست دادین واسه مشاوره، صبور باشید لطفا، پاسخگو هستم

2790
2778
2791
2779
2792