2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم کیست آندومتریوما دارم اسم رایجش کیست شکلاتیه که سمت راست تخمدانمه دوتا کیست به هم چسبیده که هر کدوم ۵ سانته دکتر بهم تا دوماه قرص وروژست داده که یکم کوچیک تر بشه و بعد جراحی لاپاراسکوپی کنم نمیدونم چرا بدن ما زنا انقد مایه ی درده سره از عفونت بگیر تا کیستو چسبندگیو هزار تا دردو مرض دیگه 

فقط باید مراعات کنی موقع ظرف شستن قسمت پایین شکمتو خیس نکن یکی از دلایل کیست خیسیه ناحیه ی پایین شکم هست علل های مختلفی داره ولی بدترین نوعش کیست شکلاتیه که راهی جز عمل نداره

من خودم کیست آندومتریوما دارم اسم رایجش کیست شکلاتیه که سمت راست تخمدانمه دوتا کیست به هم چسبیده که ...

اهوم من کلا موقع ظرف شستن انقدر خودمو خیسس میکنم کل لباسام انگار شستن😐😑

خب عزیزه دلم پیشبند ببند بیخود نیست کیست اوردی 

آخه نمیدونستم باعثش میشه😐

نگو پس دیشبش  که مهمون داشتیم پاشدم ظرف شدم اینجور شدم چون همون روز که کیستم پاره شد پریود بودم😐😐😐🔪

آخه نمیدونستم باعثش میشه😐 نگو پس دیشبش  که مهمون داشتیم پاشدم ظرف شدم اینجور شدم چون همون روز ...

معمولا تو پریودی کیست حساس تر میشه ولی در کل خیس شدن ناحیه ی شکم باعث ایجاد کیست میشه از این به بعد حتما پیشبند ببند