میخوام چادر بخرم برای اولین بار بین چادر لبنانی و چادر بحرینی نمیدونم کدومو انتخاب کنم. خودم تپلم مدل های دیگه چادر خوشم نیومد ازشون. بعد چه جنس چادری خوبه که چروک نشه و پرز نگیره به خودش ریزشش هم زیاد باشه که لاغر تر نشون بده؟؟؟
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
به خود فروشنده بگو نمیخوام اصلا پرز بگیره من یه نمونه دارم نمیدونم مدلش چیه چون زیاد نمیپوشم یک ساله دارم نه نیاز به اتو داره بعد شستن خیلی هم خوبه خود فروشنده پیشنهاد داد
به خود فروشنده بگو نمیخوام اصلا پرز بگیره من یه نمونه دارم نمیدونم مدلش چیه چون زیاد نمیپوشم یک ساله ...
میترسم جنس خوب بهم معرفی نکنن چون اصلا اطلاعاتی درمورد چادر ندارم
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
شما استفاده میکنین راضی هستین؟ من برای سر کار رفتن میخوام بگیرم