2821
2789
عنوان

خرید چادر مشکی

114 بازدید | 8 پست

میخوام چادر بخرم برای اولین بار بین چادر لبنانی و چادر بحرینی نمیدونم کدومو انتخاب کنم. خودم تپلم مدل های دیگه چادر خوشم نیومد ازشون. بعد چه جنس چادری خوبه که چروک نشه و پرز نگیره به خودش ریزشش هم زیاد باشه که لاغر تر نشون بده؟؟؟ 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خود فروشنده بگو نمیخوام اصلا پرز بگیره من یه نمونه دارم نمیدونم مدلش چیه چون زیاد نمیپوشم یک ساله ...

میترسم جنس خوب بهم معرفی نکنن چون اصلا اطلاعاتی درمورد چادر ندارم

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
کرپ کره  خوبه .

شما استفاده میکنین راضی هستین؟ من برای سر کار رفتن میخوام بگیرم 

منم اطلاع نداشتم ولی خوب نترس جنس خوب میدن اکثرا

خیلی ممنونم عزیزم🤗♥

شما استفاده میکنین راضی هستین؟ من برای سر کار رفتن میخوام بگیرم 

حریر الاسود خیلی سبک و خوب و چروک نمیشه من عاشق اینم ولی بیشتر سلیقه ایه 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !