2777
2789
عنوان

هشتگ کنکوری

108 بازدید | 24 پست

فقد چندتا کتاب تست دارم وگرنه همش چاپ قدیم چیکار کنم توان خرید هم ندارم میخوام امسال همینجوری بخونم  کتاب درسی هامو و تست های چندسال پیش رو کار کنم سال دیگه برام کتاب تست بخرن امسال میشه سومین کنکورم بخدا دیونه شدم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

منم امسال سومین کنکورمه

رشته ات چیه؟ 

هدفت؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امسال سومین کنکورمه رشته ات چیه؟  هدفت؟

ی سوال بپرسم 

شما کتاب تستایی ک سال اول تهیه کردینو الان استفاده میکنید یا مجددا تهیه کردین؟ منظورم اینه که کتاب باید چاپ جدید باشه؟؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
ی سوال بپرسم  شما کتاب تستایی ک سال اول تهیه کردینو الان استفاده میکنید یا مجددا تهیه کردین؟ م ...

من کتاب تست دوستام بهم دادن ک اونم بدرد نمیخوره

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
من کتاب تست دوستام بهم دادن ک اونم بدرد نمیخوره

چاپ جدید؟

بنظرتون تغییرات توی کتابا خیلی زیاده؟! 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نه چاپ ۹۶ 

بدرد میخوره برای امسالتون؟ یا باید تهیه کنید؟

خیلی تغییر کردن همه تست هارو باخودکار زده 

جایی نمیشناسی دست دوم بفروشن؟! ارزون درمیاد. 

من امسال سال اولم، همه کتابامو دست دوم گرفتم، چون واقعیتش زیاد به قبولی امسال امیدوار نیستم