2777
2789
عنوان

پریودی بعد سقط

136 بازدید | 7 پست

سلام ببخشید من ماه گذشته 23ام لکی بینیم شروع شد وسقط جنین داشتم خودبه خود بود 

پریودی اخرم 17شهریور بود الان کی باید پریود بشم؟؟ کمی زیر دلم درد میکنه ولی نه زیاد حس پریودی هم دارم ولی نمیاد 

سردرگم شدم 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

معمولا یکی دو ماه بهم میریزه بعدش درس میشه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

معمولا یکی دو ماه بهم میریزه بعدش درس میشه

جلوگیریمون طبیعیه احتمال باردا ری که نیست؟؟ 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلوگیریمون طبیعیه احتمال باردا ری که نیست؟؟ 

نمیدونم تا سه چهار ماه حواست باشه حامله نشی تا رحمت به حالت اول برگرده انشالله بارداری بعدی بچه سالم و صالح بدنیا بیاری

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نمیدونم تا سه چهار ماه حواست باشه حامله نشی تا رحمت به حالت اول برگرده انشالله بارداری بعدی بچه سالم ...

ممنون عزیزم بی بی چک الان جواب میده؟ 

ممنون عزیزم بی بی چک الان جواب میده؟ 

یکی دو روز دیگه بزن