2777
2789

لوازم پزشکی دکتر ب من از هفته ۳۷ گفت استفاده کن

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

توپ‌های بارداری در اصل همان توپ‌های ورزشی بسیار بزرگی و ضخیم هستند بنابراین منظور ما از ورزش با توپ، ورزش با توپ پیلاتس در بارداری یا ورزش با توپ یوگا در بارداری، یا توپ سوئیسی و هر توپ بزرگ دیگر و مشابهی است. این توپ‌ها از مواد بادوامی ساخته شده‌اند که امکان سوراخ شدن یا ترکیدن آنها را بسیار سخت می‌کند. اما توپ‌های ورزشی مورد استفاده در سالن بدنسازی کوچکتر از توپ‌های زایمان هستند. توپ‌های زایمان برای راحتی بیشتر زنان، بزرگتر شده‌اند و دارای سطحِ ضد لغزش می‌باشند. این یک ویژگی ضروری برای نشستنِ طولانی مدت روی این توپ‌ها است. 

به زبان ساده، توپ‌های زایمان می‌توانند درد را کاهش دهند و به شما کمک می‌کنند در هنگام زایمان احساس راحتی بیشتری داشته باشید.

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد