سلام ، روز همگی بخیر ، من با خونواده قصد مهاجرت به المان رو داریم از طریق ویزای کاری ، کسی هست که یه اطلاعاتی از شرایط زندگی توی هامبورگ و برلین بهمون بده ، از همگی ممنون میشم ، یه دختر دوساله ام دارم و خودم مهندس برق الکترونیکم و سابقه ام دارم
منكه كارم صد دور پيچيد با دوتا موسسه اقدام كردم يكيش كلاهبرداري از اب دراومد با زور تونستم پولمو پس ...
ای وای چقدر بدشانسی اوردین ، من از طریق موسسه ویزا موندیال یا پیشگامان میخوام اقدام کنم واسه جاب آفر ترجیحا داخل برلین یا هامبورگ ، اما شرایط زندگی و اینکه یه مقدار مردمشون خونگرم نیستن دودلم کرده
براي المان؟خودش يا از طريق دفتر؟در چع مرحله ايه؟ من خودم براي المان اقدام نكردم اطلاعاتم هم كمه واق ...
از طریق مووسه اقدام کردن ، واسه استرالیا امتیازم به ۶۵ نمیرسه متاسفانه اما خیلی دلم میخواست ، ولی خیلی تحقیق کردم گفتن آلمان اکیه چون من ۲ سال سابقه مرتبط هم دارم
ای وای چقدر بدشانسی اوردین ، من از طریق موسسه ویزا موندیال یا پیشگامان میخوام اقدام کنم واسه جاب آفر ...
ويزا مونديال افتضاحهه گول نخور
براي كانادا زو خيلي از بچه ها باهاش قرارداد دارن ازش شاكي اند ميخواي بيارم تو گروه اونجا بپرس نظرات رو ببين يه سوال بكن فقط نظرات رو ببين پيشگامان رو نميشناسم عزيزم من با الست گروپ بودم بعد فقط وقتمو هدر دادن اخرم به زور پولمو پس گرفتن ببين چه تبليغاتي داره همش دروغه