2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 28 پست
ای وای ، شما خودتون اقدام کردین یا از طریق موسسه ها ،سفارت وقت نمیده ؟ تو چه مرحله ای ّه مشکل ب ...

منكه كارم صد دور پيچيد با دوتا موسسه اقدام كردم يكيش كلاهبرداري از اب دراومد با زور تونستم پولمو پس بگيرم

يكي از موسسات كارش خيلي خوبه كه متاسفانه به سيل ريجكتي ها خوردم و ريجكت شذم الانم دنبال راه ديگه اي هستم ميخوام براي كشور ديگه اقدام كنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من اللن یکماهه اقدام کرده 

براي المان؟خودش يا از طريق دفتر؟در چع مرحله ايه؟

من خودم براي المان اقدام نكردم اطلاعاتم هم كمه واقعا از حرفهاي بچع هاي تو گروهمون ميگم اما كانادا و استراليا خودم اقدام داشتم اطلاعاتم خوبه در موردش

منكه كارم صد دور پيچيد با دوتا موسسه اقدام كردم يكيش كلاهبرداري از اب دراومد با زور تونستم پولمو پس ...

ای وای چقدر بدشانسی اوردین ، من از طریق موسسه ویزا موندیال یا پیشگامان میخوام اقدام کنم واسه جاب آفر ترجیحا داخل برلین یا هامبورگ ، اما شرایط زندگی و اینکه یه مقدار مردمشون خونگرم نیستن دودلم کرده 

براي المان؟خودش يا از طريق دفتر؟در چع مرحله ايه؟ من خودم براي المان اقدام نكردم اطلاعاتم هم كمه واق ...

از طریق مووسه اقدام کردن ، واسه استرالیا امتیازم به ۶۵ نمیرسه متاسفانه اما خیلی دلم میخواست ، ولی خیلی تحقیق کردم گفتن آلمان اکیه چون من ۲ سال سابقه مرتبط هم دارم 

ای وای چقدر بدشانسی اوردین ، من از طریق موسسه ویزا موندیال یا پیشگامان میخوام اقدام کنم واسه جاب آفر ...

ويزا مونديال افتضاحهه گول نخور 

براي كانادا زو خيلي از بچه ها باهاش قرارداد دارن ازش شاكي اند ميخواي بيارم تو گروه اونجا بپرس نظرات رو ببين يه سوال بكن فقط نظرات رو ببين پيشگامان رو نميشناسم عزيزم من با الست گروپ بودم بعد فقط وقتمو هدر دادن اخرم به زور پولمو پس گرفتن ببين چه تبليغاتي داره همش دروغه

از طریق مووسه اقدام کردن ، واسه استرالیا امتیازم به ۶۵ نمیرسه متاسفانه اما خیلی دلم میخواست ، ولی خی ...

امتياز دخترعمه ام ٧٥ بود براي استراليا خودم ٧٠ نتونستيم يكنفر رو هم سراغ دارم با امتياز ٩٠ نتونست

ويزا مونديال افتضاحهه گول نخور  براي كانادا زو خيلي از بچه ها باهاش قرارداد دارن ازش شاكي اند ...

وا الستم کلاه برداره ؟؟؟ با اینهمه تبلیغ و اینا ، دوستم که آلمانه خودش کاراشو کرد رفت پارسال ویزای کاری گرفت 

وا الستم کلاه برداره ؟؟؟ با اینهمه تبلیغ و اینا ، دوستم که آلمانه خودش کاراشو کرد رفت پارسال ویزای ک ...

الست كه كلاهبرداري قهار ميكنه من خودم باهاش قرارداد داشتم چندنفر رو هم سراغ دارم باهاش قراردادداشته باهاشون در ارتباطم 

همينجا سرچ كن الست گروپ تاپيكش رو بخون

الست كه كلاهبرداري قهار ميكنه من خودم باهاش قرارداد داشتم چندنفر رو هم سراغ دارم باهاش قراردادداشته ...

😔😔😔😔حالا ۲۳ ام روستم میاد ایران گفت باهم یه قراری بذاریم واسه کارای مقدماتی 

ببين اينجا برات لينك گروه رو ميزارم ميزنه خطاي سرور تو خصوصي برات ميفرستم

سلام وقت بخیر 

لطفا میشه لینک گروهی که در ارتباط با مهاجرت به کانادا و موسسه ویزاموندیال میتونه بهم اطلاعاتی بده و کمکم کنه رو بفرمایین ممنونم