2777
2789
عنوان

کراش زدن روی بازیگر یا خواننده

1919 بازدید | 35 پست

من مشکلی دارم اینکه یه فیم و سریال شروع میشه روی یه شخصیت تیک میگیرم و ول نمیکنم بعد که تموم میشه فیلم و سریال بعدی یا حتی خواننده.

توی اون مدت خیلی هم بهش فکر میکنم قوه تخیلم بالاست😂😂😂😂

نمیدونم حس میکنم فقط من اینجوریم،برای شما تا حالا پیش اومده؟

تجربه اتون رو بگین لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه فکر میکنن این جالا برای نوجون ها و سنین بلوغه خودم چند وقت پیش یه تاپیک خودم تو نی نی سایت که خانمه نوشته بود متاهله و دوتا بچه داره یه عکس گذاشت از یه بازیگر تبلیغاتی گفت از فکرش بیرون نمیتونم بیام همش منتظرم تبلیغ دوباره بخش شه😂😂😂😂

من ۱۹ سالمه و دانشجوی روانشناسی هستم از شخصیت و تیپ و استایل طرف خوشم میاد بعد سریال تموم میشه میرم نفر بعد 

یه استاد من گفته تا دنیا،دنیا هست انسان به جنس مخالف تمایل داره حتی اگه متاهل باشه ممکنه ازدواج کنی و از یکی دیگه خوشت بیاد ولی نباید بهش بال و پر بدی چون فکر چیزیه که همه جا سرک میکشه و اگه به همه جدی فکر کنین هیچ رابطه پایداری نمیمونه

کراش نه ولی من عاشق همه خواننده هایی هستم که اهنگاشونو توی تاپیکم نوشتم چون با اهنگاشون زندگی کردم

حالا کراش زگرو شاید یکم اغراق کردم ولی خوشم میاد برای یه دوره کوتاه بعد دیگه عادی میشه اون طرف برام از یکی دیگه خوشم میاد

حالا کراش زگرو شاید یکم اغراق کردم ولی خوشم میاد برای یه دوره کوتاه بعد دیگه عادی میشه اون طرف برام ...

میلیونها نفر توی کل دنیا عاشق خواننده هایی مثل جنیفر لوپز و ادل و سلنا گومز هستن