2789
عنوان

خیانت

267 بازدید | 25 پست

امروز رفتم سر گوشی شوهرم تو بلاک لیستش شماره یه ج*نده بود

اول گفت من نمیدونم و هاشا کرد 

ولی بعدش اعتراف کرد 

با دوستام که دورهم بودیم رفیقم گف ی ج*** سراغ ندارید بیاریم 

اونم کفته بوده الان از یکی میگیرم و گرفته و زنگش زده 

ولی بعدش گفته پول واریز کن و کنسل شده وبعدشم قسم جون بچما خورد راست میگه

میخام ببینم شما بودید چیکار  می‌کردید 

خدایا شکرت 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من باید سر سنگین بشی باهاش و جدی بهش بگی یا تو رفت و امد با دوستاش تجدید نظر کنه یا کلا فقط خانوادگی رفت و امد کنید...از طرفی این مسایل جوری هستن ک طرف اگ بخواد کاری کنه و تو نفهمی میکنه...پس باید اعتمادتو جلب کنه و اعتماد داشته باشی...

ادم می مونه والا چ کنه 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هیچی فدای سرم هر غلطی میخاد بکنه هر کی رو تو گور خودش میخوابونن ،ارامش خودم و بچه هام از همه چی مهمت ...

وقتی بره بیرون با این فرض که دوسش داری؛اذیت نمی شی ک الان کجاست و با کیه و چ میکنه؟

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

ب نظر من باید سر سنگین بشی باهاش و جدی بهش بگی یا تو رفت و امد با دوستاش تجدید نظر کنه یا کلا فقط خا ...

میدونی دلم میسوزه تو همون جمع داداشش و پسرخاله هاشم بودن

خدایا شکرت 🌱