2777
2789
عنوان

لیفت و لمینت مژه

2459 بازدید | 14 پست

بچه ها دو سه روز دیگه میخوام برم برای لیفت و لمینت مژه ولی تردید دارم. میترسم بعدش مژه هام داغون بشه یا خشک و شکسته بشه یا بره توهم. بعد اینکه استرس دارم موقع انجامش مواد بریزه تو چشمم کور بشم😐🤦🏻‍♀️

الان یه سال میخوام انجام بدم دیگه هفته بعد جایی دعوتم گفتم تا دو سه روز دیگه انجام بدم ولی میترسم خطرناک باشه یا مژم داغون شه.

کسی انجام نداده؟ریزش نداره؟

گفتن موادش مای لمینیشن هست و خیالت راحت باشه اما یه جا خونده بودم مواد مای لمینیشن خریدش برا کننده ی کار بالای دویست تومن هست و زیر سیصد انجام نمیدن.

حالا اینجا با 250 میخواد انجام بده.

گفتن موادش مای لمینیشن هست و خیالت راحت باشه اما یه جا خونده بودم مواد مای لمینیشن خریدش برا کننده ی ...

خب مواد رو برا یه نفر استفاده نمیکنه که براشون میصرفه دیگه. 

لیفت و لمینت ایرادی نداره فقط کاشت نکنین من یبار کردم مژه های بالام دوسال درنیومدن. حالا مژه هامم طبیعی شماره ۱۴بلند پایین ۱۲.تصور کن پایین مژه داشتم بالا سه چهار لاخ 😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مواد رو برا یه نفر استفاده نمیکنه که براشون میصرفه دیگه.  لیفت و لمینت ایرادی نداره فقط کاش ...

اره کاشتو خیلی میشنوم میریزه و اینا...

اخه یکی گفت زیر سیصد بود بدون مای لمینیشن نیستو مواد چینیو ایناست بعد گفت اصلا هم تقویتی نیستو شیمیایین ایتا

منم الان استرس گرفتم که داره انجام میده نریزه تو خود چشمم کور مور بشم😑یا رنگی که میزنی مشکی کنه تارای مژمو بسوزونه 

حالا شما انجام دادی لیفت و لمینتو؟ به نظرت بعدش نمیریزه مژم خشک و شلخته بشه یا اون موادی که داره میزنه بدتر چشممو تحریک کنه مشکلی پیش بیاد؟

هم انجام دادم هم دوره رفتم. هیچ مشکلی پیش نمیاد طرف کارش اینه

اخه هی میان میگن از جایی که میری مطمئن باشو کارش حتما خفنو حرفه ای باشه و .‌‌.. 

منم اینجا کسیو نمیشناسم اولین بار میخوام انجام بدم زیادم بیرون نمیرم ببینم چه خبره کجا خوبه تو همین پیج میجا دیدم یکی دوجا هست تو شهرمون کلا کارش کاشتو کوتاهیو تزریقو ایناست... سالن ارایشگاه طوره منم همونجا صحبت کردم که برم.

هم انجام دادم هم دوره رفتم. هیچ مشکلی پیش نمیاد طرف کارش اینه

حالا من بیشتر ترسم ازینه که داره انجام میده چشمم به موادش حساسیت نداشته باشه به فنا برم. اون قسمتم که دارن موادو براش میزنن به مژه یهو چکه کنه بره تو چشم چیی😐😹

اصلا بعدش که چی میخواد در بیاد حالا بماااند. 

گلم من انجام داد کاشت موقت هم کاشت طبیعی چندسالم هست .الانم مژه دارم .اونا که میریزه احتمالا خودشون میکنن ‌.یا زیاد ور میرن .من آخرین بار کاشت مگا والیوم زدم خیلیم راضی بودم 

گلم من انجام داد کاشت موقت هم کاشت طبیعی چندسالم هست .الانم مژه دارم .اونا که میریزه احتمالا خودشون ...

چه خوب

فقط من کاشتو نمیگم... لیفت و لمینت مژه رو منظورم بود

گلم من انجام داد کاشت موقت هم کاشت طبیعی چندسالم هست .الانم مژه دارم .اونا که میریزه احتمالا خودشون ...

من دیروز گذاشتم چشام قرمز شده و یکمم درد میکنه طبیعیه ؟۱

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
لیفت و لمینت انجام ندادم تا حالا .اما کاشت و همیشه داشتم حالا یا دائم میزدم ۶ ماه بعد خسته میشدم موق ...

کاشتم خیلی قشنگه مخصوصا اون نوع کلاسیکش

ولی خیلی میشنوم که میگن موقع برداشتش میکنه مژه رو و یکم خالی تر میشه. 

حالا الان لیفت و لمینت میخوام انجام برم میترسم سر مواد زدنش تو چشمم مشکلی پیش بیاد

کاشتم خیلی قشنگه مخصوصا اون نوع کلاسیکش ولی خیلی میشنوم که میگن موقع برداشتش میکنه مژه رو و یکم خال ...

عزیزم دیگه جای معتبر بری ،طرف نمیاد که سالنشو خراب کنه واسه انقدر پول .صد در صد یه کار خوب میده بهت .به چیزای خوب فکر کن