2777
2789

اوناییک مث من روزای اول شون دریا دریا ازشون میره 😐 شبا چجور راحت می‌خوابن؟ 

تا الان بیدارم همه اش میترسم کج بشه گند بزنه همه جا رو کثیف کنه تا حالا چند بار برام پیش اومده... باید یه ش.ورت تنگ بگیرم ک نتونه تکون بخوره ولی بس ک لاغرم همه چی برام گشاده... ش.ورت خاصی نمی‌شناسید مخصوص پریودی اینا باشه؟ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

شورت گنی بزن 

2تا هم بزار

اسی و دوستان بیایید تاپیک اخرم هدیه بگیرید 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاپ میذارم اینجور مواقع

مجردم 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

کمرم درد میکنه چقد حس مذخرفیه 

من روزای اول و دوتا نوار میزارم رو هم نه ها

میدونم ولی بازم بده 

بعضیا دوتا می‌زارن تاحالام امتحان نکردم چون مال من زیاد نیست خون ریزیم ...

فقط وقتی ک میخوابم شبا پشت لباسم کثیف میشه دوتا دستمال توالت میذارم از جلو دوتا هم عقب ...اینجوری وقتی می‌ریزه فقط دستمال‌ها کثیف میشن ....

منم مجردم    

کاپ به بکارت آسیب نمیزنه؟ 

بعضیا دوتا می‌زارن تاحالام امتحان نکردم چون مال من زیاد نیست خون ریزیم ... فقط وقتی ک میخوابم شبا پ ...

مال من میریزه رو تشک البته ببخشید 🙏