2777
2789

من😭😭شام هم نخوردم

الانم نمیتونم برم اشپزخونه بابام به صدای پا هم حساسه چه برسه به اینکه بخوام ظرفی چیزی بردارم چیزی بخورم

فقط در همین حد بگم که از گشنگی معدم داره اسید ترشح میکنه

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
امروز تخم خوردم دیگه زیادیم میشه 😂

نون و رب😄

نون و پنیر و گوجه و خیار

شیر و عسل

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابی نیست نمیشخ

عزیزم میزنی روش بعد گزینه chrome میاد

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
2803

اسی میشه عزیزم بهم رای بدی؟؟ فقط بزن روی گزینه chrome 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
نون و رب😄 نون و پنیر و گوجه و خیار شیر و عسل

عزیزم برا امضات صلوات فرستادم میشه بهم رای بدی؟؟ ی لینکی گذاشتم تو صفحه اول همین تاپیک..بزن روش تا گزینه chrome  بیاد

2804
گزینه کروم کجاست

شما بزن روی لینکم ک صفحه اول تاپیکت