2777
2789
طاقت نیاوردم بهش پیام دادم  گفتم تولدش مبارک ولی هر گلی رنگ و بوی خودشو داره ولی متن پیامت اصل ...

کاش نمیدادی گفتم فقط به شوهرت میگفتی اون باهاش برخورد میکرد 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم همیشه میگه مشکل خودتونو خودت حل کن

بگو مشکل من نیست مربوط به خانواده خودت میشه بعدشم در رابطه به بچمون بوده نه من بگو اگه برای من بود ناراحت نمیشدم اما این هم نوه شونه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چه خواهر شوهر cheap ای داری فکر کنم کم سن هم باشه 

آخه رفتار این مدلی زیاد ازشون دیدم

به تنها چیزی که اهمیت میدی رابطت با همسرت و احترامات بین خودت و خانواده ها باشه که بازم باعث تحکیم رابطت با همسرت میشه بقیشو بی خیال

اگه توهم بخای مثل اونا باشی چه فرقی باهاشون میکنی

به تنها چیزی که اهمیت میدی رابطت با همسرت و احترامات بین خودت و خانواده ها باشه که بازم باعث تحکیم ر ...

شما فقط دارید منو تشویق میکنید به صلح ولی ته تهش قبول دارید حرفش و نوع پیامش جالب نبوده 

نه از من اتفاقا بزرگتره

خاک تو سرش