2777
2789
بعد ببینید خواهر شوهرم چی استوری کرده به نظرتون جا داره ناراحت بشم یا حس حسادتم گل کنه؟؟

نه هیچ لزومی نداره تو نیازی به حس دیگران نسبت به فرزندت نداری خودت ساپورتش کن 

بعدشم شاید بنده خدا غرضی نداشته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر بی فرهنگ هستش معلومه از این داغونان

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

به نظرتون جوابشو چی بدم یا بیخیال شم؟

بیخیال شو فقط به شوهرت بگو چون بچه خودشم هست ناراحت میشه برخورد میکنه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نه هیچ لزومی نداره تو نیازی به حس دیگران نسبت به فرزندت نداری خودت ساپورتش کن  بعدشم شاید بنده ...

در ظمن اگه میخوای شوهرت همیشه باهات باشه پس مقابل خانوادش واینستا حتی اگه ازشون بدت میاد پیش شوهرت وانمود کن دوسشون داری

نه هیچ لزومی نداره تو نیازی به حس دیگران نسبت به فرزندت نداری خودت ساپورتش کن  بعدشم شاید بنده ...

مگه میشه غرضی نداشته باشه بچه ۵ ساله هم بخونه میفهمه علنا داره فرق میزاره بعدشم خب چکاریه که استوری کنه میخاد حتما استارتر رو ناراحت کنه 

مگه میشه غرضی نداشته باشه بچه ۵ ساله هم بخونه میفهمه علنا داره فرق میزاره بعدشم خب چکاریه که استوری ...

طاقت نیاوردم بهش پیام دادم 

گفتم تولدش مبارک ولی هر گلی رنگ و بوی خودشو داره ولی متن پیامت اصلا قشنگ نیست و پسرم  اگر بزرگتر بود قطعا اینو میخوند دلش میشکست عین الا من