2777
2789
عنوان

یادگیری زبان ترکی

130 بازدید | 6 پست

سلام به دوستان نازنین نی نی سایت 

دوستان سوالی داشتم خوشحال میشم راهنمایی کنید 

دوست دارم زبان ترکی رو یاد بگیرم

البته ترکی استانبولی رو نمیگمااا چون امروز آموزشهای ترکی استانبولی زیاد شده شاید منظورمو اشتباه متوجه شده باشید منظورم به زبون ترکی شهرای ایران خودمون مثل تبریز زنجان اردبیل .. و خیلی هم مشتاقم و علاقه دارم کسی گروه چتی تو تلگرام رو می‌شناسه  ک فقط مختص آموزش زبان ترکی  داشته باشه ک منو در گروه اد کنه 

خیلی ممنون میشم🙏🌹❤️🌹🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علاقت محترمه ها اما ترکی ایرانی ب چ دردت میخوره هیچ سودی نداره 

نه گلم این حرفو نزن  احترام ب همه‌ی زبونای دنیا واجبه چون احترام به مردم اون زبون و علاقه منداشه هر کسی ممکنه ی زبونی رو دوست داشته باشه الفاظ درستی نیس بگیم این ب درد نمیخوره یا اون سودی نداره نه قشنگم هر کدوم ب نوبه خودشون ارزش والایی دارن و من ب زبونی ک علاقه دارم سوال رو مطرح کردم 🌹🌹

شما تدریسی دارید یا گروهی میشناسید ؟

ن نمیشناسم ولی اگه مشکلی داشته باشی میتونم کمکت کنم 

خودت ترکی یا نه ؟

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"