2777
2789
عنوان

بعد یک هفته اومدم اونوقت شوهرم

393 بازدید | 12 پست

رفته بودم جایی خونه ماامنم یه شهر دیگس. بعد اومدم اولش اصلا نیومد سمتم. خیلی حالم گرفته شد. اعصابم ریخت بهم بعد الان داره موس موس میکنه 

حوصلشو ندارم. خیلی حرص خوردم از این کارش. الان بنظرتون تنبیهش کنم؟ 

میگه چرا غر زدی بهم تلفنی 

اخه قرار بگد برای بچه شیر بگیره یادش رفته اون طرفم گفته ندارم تا پس فردا بچمم نمیتونه هر شیری بخوری فردام اقا نیست تا دیر وقت. غرغر کرد من چکار کنم ت شهر غریب 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اللن بشدت از دست شوهرم کفریم دلم میخواد یکی بزنمششششش

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
نه نزن سرشکسته میشه دلشو خوش کن که انتقام گرفته مثلا

خوش بحالت  چ اخلاق خوبی داری. من تلافی نکنم میمیرم. بازم بخاطر ت چشم 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

گریه میکنه عادت داره

حتما تحقیق کن بدونی الان ثابت شده شیر زیادی خوردن انسولین بدن بالا میبره و کلی ضرر داره ک متاسفانه ما نمیدونستیم و نگفتن بهمون تازه همه هم گفتن روزی 3 تا لیوان شیر بخورین 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹