2777
2789

بیشتر و بیشتر 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

کمتر و کمتررر تا کلا از بین رفت

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا؟؟ چرا؟

بخاطر خیانت هایی ک میکرد 

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
انتخاب خودت بود؟ دوسش داری؟

ازدواجمون سنتی بود من اون موقع ۱۴ سالم بود فقط..ن دیگ دوسش ندارم چون خیلی تلاش کردم ک زندگی کنه و حرمت نگه داره ولی هیچ درکی نداشت همیشه اولویت زندگی خودشه حتی اگ من و بچه هام نابود بشیم مگه میشه همچی ادمی رو دوست داشت

ازدواجمون سنتی بود من اون موقع ۱۴ سالم بود فقط..ن دیگ دوسش ندارم چون خیلی تلاش کردم ک زندگی کنه و حر ...

عزیزم❤..

مشاوره نرفتین؟

خدابچه هات روبرات حفظ کنه عزیزم❤

[QUOTE=214729181]عزیزم❤.. مشاوره نرفتین؟ خدابچه هات روبرات حفظ کنه عزیزم❤[/QUOTE

مرسی عزیزدلم.❤

گلم فقط خودم مشاوره رفتم این اصلا اینجور چیزا رو قبول نداره خودم از طریق گوشی مشاوره میگرفتم ک اگ هم بفهمه دنیام رو سیاه میکنه ولی خب خودش نخواست وقتی هم نخواست منم دیگ تلاش نمیکنم

[QUOTE=214729181]عزیزم❤.. مشاوره نرفتین؟ خدابچه هات روبرات حفظ کنه عزیزم❤[/QUOTE مرسی عزیزدلم.❤ گل ...

عزیزم...

دعامیکنم برات که ان شاءالله گره مشکلاتت باز بشه..❤

ان شاءالله که هرچی خیره برات پیش بیاد..