تو دوران مدرسه ی بار معلم داشت ازم درس میپرسید ب جای این ک بگم قارچ لای انگشتان پای ورزشکاران گفتم قارچ لای پای ورزشکاران،کلاس رف رو هوا
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یک سال پیش مدرسه بودیم مدیر ما که اکیپ بودیم برد دفتر بعد یه مرد اومد باهم رفتن دفتر نیم ساعت بعد اومدن بیرون آخ لعنتی چه صحنه ای بود مدیرمون رژش پاک شده بوده مرد اصلا یه وضعی 😐😬بازم قضاوت نمیکنم گرفتین که چی شد 😂😂😂
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹
یه دوستی میگف تو راه مدرسه چن تا پسر نگام میکردن منم دماغم گرفتم بالا ادم حسابشون نمیکردم بعد دیدم دارن لبخند میزنن بعد که دقت کردم دیدم باد میزنه مانتوم میده کنار زیپ شلوارم باز شورتم دیده میشه😂😐