2777
2789
عنوان

بوی چندش بعد از کرونا

121 بازدید | 17 پست

دوستان من دو هفته بیشتره از کرونام میگذره.همه بوها و بد متوجه میشم. یه بوی تعفن و چندش 

هیچ غذایی نمیتونم بخورم. کلی از وزنم کم شده 

تورو خدا اگه راهکاری دارین بهم بگین میترسم این عوارض باهامون باشه 😭😭😭حسرت به دل موندم یه غذا بخورم ک بوی بد نده 

نترس 

خواهر من ی مدت اینجوری بود ، جوری ک از در نیومد داخل ،بوب غذا میفهمید میخواست بالا بیاره و فقط نون و ماست میخورد و غذای سرد 

بعد از دو سه هفته خوب شد یهو چ خود ب خود

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجور بودم هرچی که بود احساس میکردم گلاب به روت بوی فاضلاب میده تا این حد خیلی طول کشید تا خوب شدم 😐😤

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
وایییییی من سال پیش مهرماه کرونا گرفتم هنوز اون بوی بد تو دماغمه ،از پارسال به اینور بیشتر خوراکی ه ...

یعنی تا الان خوب نشدی. دکتر اینا نرفتی؟ چطور غذا مبپزی یا چطور غذا میخوری؟ من بگم تو دو هفته پنج کیلو کم کردم 

منم اینجور بودم هرچی که بود احساس میکردم گلاب به روت بوی فاضلاب میده تا این حد خیلی طول کشید تا خوب ...

دقیقا چقدر طول کشید؟ چون من الان همش فشارم میفته پایین جون هیچی نمیتونم بخورم. میترسم دیگه از این بوی بد خلاص نشم 

نترس  خواهر من ی مدت اینجوری بود ، جوری ک از در نیومد داخل ،بوب غذا میفهمید میخواست بالا بیاره ...

خدارو شکر. خداکنه منم خوب شم خیلی ناراحتم. افسردگی گرفتم باور کن. میخوام غذا بپرم عذاب میکشم 

خدارو شکر. خداکنه منم خوب شم خیلی ناراحتم. افسردگی گرفتم باور کن. میخوام غذا بپرم عذاب میکشم 

اره سخته ولی نگران نباش 

انشاا...‌‌ک زود خوب بشی  

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یعنی تا الان خوب نشدی. دکتر اینا نرفتی؟ چطور غذا مبپزی یا چطور غذا میخوری؟ من بگم تو دو هفته پنج کیل ...

بوی غذاها برام بد نیس ، بوی بعضی چیزا مثل سیب زمینی سرخ کرده پیاز سیر تخم مرغ و مرغ( بویی که حس میکنمم تو همشون یه بوئه)

نه دکتر نرفتم .مگه درمان داره ؟ 

حالا اوایل کلا فکر میکردم همه جی بو میده بعدا فهمیدم از عوارض کروناست ، خب چون غذا ها برام بو نمیده زیاد اذیت نیستم پیگیری نکردم