2789
عنوان

کاشت مو

7977 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، یسوال داشتم، کسی تا حالا پیش دکتر نیلفروش زاده کاشت انجام داده؟ من میخوام از راهه دور برم برای کاشت پیش ایشون، فقط موندم واقعا! یجا کلی خوب میگن ازشون یجای دیگه کلی بد میگن و میگن کسایی که دارن خوب میگن همش تبلیغاته! باز اونایی هم که خوب میگن به کسایی که بد میگن تهمت دروغگویی میزنن! آخرشم موندم دکتر خوبیه و واقعا کارش خوبه یا فقط تبلیغات میکنه و کار کاشت رو میده دست انترنا و پزشکایی که صلاحیت ندارن، لطفااااا اگه کسی خودش یا اطرافیانش تجربه داره بهم بگه، مرسی

تنها کلینیک کاشت مو خوب تو ایران کلینیک پایدار هست

اسم کلینیکش پایداره؟ شما می‌شناسید کسیو انجام داده باشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید از چه لحاظ میگید خوبن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسم کلینیکش پایداره؟ شما می‌شناسید کسیو انجام داده باشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید از چه لحاظ میگید خوبن ...

بهترین کلینیک توی ایران هست توی دوبی و کشورای خارجی هم شعبه داره . توی بندر عباس هست بهترین بالاترین تراکم از همه نظر یه سروگردن از بقیه بالاتره 

آقا هستم* همون عزیزمو گلم ممنوع هستم؛
نگفتین کسی از شما یا اطرافیانش انجام دادن؟

کسایی انجام دادن رو دیدیم بی نظیره بی نظیر  کلا خیلی معروفه و پر اوازه هست بندر عباسه ولی از کل کشور میان توی پیجش برید متوجه میشین 

آقا هستم* همون عزیزمو گلم ممنوع هستم؛
پدرم، برادرم و پسر عمه م همه پیش دکتر نیلفروش زاده کاشت مو انجام دادن و واقعا راضی ان. من به چشم دید ...

بعضیا میگن تراکم کارشون خوب نیست ، تراکمش چطور بوده؟ میتونم بدونم چند سال پیش رفتن؟ 

همین پارسال. ببین بابای من هیچ چی وسط سرش مو نداشت الان پرپشته

مرسی عزیزم ، آخه میگم من از دو نفر پرسیدم گفتن کارش متوسطه! واقعا شک کردم و موندم واقعا تبلیغاته یا واقعا میگن، میشه قیمتشم بپرسم؟