2821
2789
عنوان

کاشت مو

7894 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، یسوال داشتم، کسی تا حالا پیش دکتر نیلفروش زاده کاشت انجام داده؟ من میخوام از راهه دور برم برای کاشت پیش ایشون، فقط موندم واقعا! یجا کلی خوب میگن ازشون یجای دیگه کلی بد میگن و میگن کسایی که دارن خوب میگن همش تبلیغاته! باز اونایی هم که خوب میگن به کسایی که بد میگن تهمت دروغگویی میزنن! آخرشم موندم دکتر خوبیه و واقعا کارش خوبه یا فقط تبلیغات میکنه و کار کاشت رو میده دست انترنا و پزشکایی که صلاحیت ندارن، لطفااااا اگه کسی خودش یا اطرافیانش تجربه داره بهم بگه، مرسی

تنها کلینیک کاشت مو خوب تو ایران کلینیک پایدار هست

اسم کلینیکش پایداره؟ شما می‌شناسید کسیو انجام داده باشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید از چه لحاظ میگید خوبن؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسم کلینیکش پایداره؟ شما می‌شناسید کسیو انجام داده باشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید از چه لحاظ میگید خوبن ...

بهترین کلینیک توی ایران هست توی دوبی و کشورای خارجی هم شعبه داره . توی بندر عباس هست بهترین بالاترین تراکم از همه نظر یه سروگردن از بقیه بالاتره 

آقا هستم* همون عزیزمو گلم ممنوع هستم؛
نگفتین کسی از شما یا اطرافیانش انجام دادن؟

کسایی انجام دادن رو دیدیم بی نظیره بی نظیر  کلا خیلی معروفه و پر اوازه هست بندر عباسه ولی از کل کشور میان توی پیجش برید متوجه میشین 

آقا هستم* همون عزیزمو گلم ممنوع هستم؛
پدرم، برادرم و پسر عمه م همه پیش دکتر نیلفروش زاده کاشت مو انجام دادن و واقعا راضی ان. من به چشم دید ...

بعضیا میگن تراکم کارشون خوب نیست ، تراکمش چطور بوده؟ میتونم بدونم چند سال پیش رفتن؟ 

همین پارسال. ببین بابای من هیچ چی وسط سرش مو نداشت الان پرپشته

مرسی عزیزم ، آخه میگم من از دو نفر پرسیدم گفتن کارش متوسطه! واقعا شک کردم و موندم واقعا تبلیغاته یا واقعا میگن، میشه قیمتشم بپرسم؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز