2789
باشه من میخام پربازدید شم به تو چی میرسه؟ من از چی مینالم تو چی میگی

😀😀

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
خیلی سعی کردم خوب باشم ولی نشد مثلا ورزش یوگا مدیتیشن بیرون رفتن به خود رسیدن ولی هیچکدوم حالمو خوب ...

بابا اینا که اثر نداره منم انجام دادم قبل خودکشیم بعد دربدر مثل تو به همه گفتم منصرفم کردن یه هفته پیش بود 

من العان تحت درمانم حالم داره کم کم خوب میشه 

اما تو نمیزاری زندگیمو ادامه بدم مامانم خیلی گریه کرد فهمید 

در صورتی که خودشون هی میگفتن بکش بدرک مامانم هم گفت مگه مهمی ؟ بدرک خودکشی کن 

تحریکم کردن اما بعد فهمیدم دوسم داشتن نفهمیدن اونارو گفتن

خودتو بکشی منم میکشم خودمو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه من میخام پربازدید شم به تو چی میرسه؟ من از چی مینالم تو چی میگی

اسی مشکلتو میگی

هیچی ارزش خودکشی نداره

اسی بخدا من گریم گرفته 

چرا اینطوری میکنی

میدونم یخته

مشکل برا همه هست

ولی توکل کنی به خدا درست میش  

پاک کن حرفتو زووود  اگه اینو بگی جور دیگه خودشو میکشه

شماها چقدساده این

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
😐😐 من خوابم یا بیدار واقعا اینارو شما میگین 😐😁؟  

بیداری خوب مگه چی گفتم 

من نه منصرف میکنم نه چیزی ولی درست نیست کسی از روی یک احساس اشتباه خودکشی کنه گفتم اگه واقعا مشکلش حل نشدنی هست باشه خودم براش هر قرصی بخواد میخرم باهم بخوریم 

حتی هزینه ای ک میگیرن براخودکشی و بخیه و ...همه ازادن و دوبله بله عزیزم شما کی رفتی دنبال سو سابقت؟! ...

موقع استخدامم سوسابقه رفتم هیچ چیزی از خودکشی ک تو بیمارستان ۲ هفته بستری بودم ذکر نشد و تاحالا هیچ جا نشکل سازم نشده برام 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜