2777
2789
عنوان

کسی کاربر با اسم shimul میشناسه؟

26 بازدید | 3 پست

دارم واسه ارشد سم شناسی،  بعد ان شاالله اگه قسمت باشه واسه دکترا یکی از زیر شاخه های داروسازی مثل بالینی یا نانو دارو رو بخونم، واسه گرفتن راهنمایی از ایشون درخواست دوستی دادم ولی جواب ندادن، کسی هست کمک کنه، ممنون میشم

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی، نروم جز به همان ره که توام راه نمایی ،همه درگاه تو جویم همه از فضل تو پویم، همه توحید تو گویم که به توحید سزایی ،همه عزی و جلالی همه علمی و یقینی،همه نوری و سروری همه جودی و جزایی،همه غیبی تو بدانی همه عیبی تو بپوشی،همه بیشی تو بکاهی همه کمی تو فزایی،نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی،نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی

ببخشید واسه ارشد میخونم 

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی، نروم جز به همان ره که توام راه نمایی ،همه درگاه تو جویم همه از فضل تو پویم، همه توحید تو گویم که به توحید سزایی ،همه عزی و جلالی همه علمی و یقینی،همه نوری و سروری همه جودی و جزایی،همه غیبی تو بدانی همه عیبی تو بپوشی،همه بیشی تو بکاهی همه کمی تو فزایی،نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی،نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی نی نی سایت نمیشه اعتماد کرد بحرف کسی

آخه ایشون این پروسه رو طی کردن، گفتم شاید بتونن راهنمایی کنن راجع به آینده تحصیلی یا شغلی