2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

402 بازدید | 36 پست

ی دعوا شدید کردیم یکی من گف یکی اون بعد بعد ته اش گف زن های دیگه نصف تو هم عشق و حال نمیکن تو زندگی  تو لوس شدی دور برت داشته 

خیلی برام خرج میکنه  خیلی زیاد حالا منت اینو هم اومد سرم گذاشت خیلی ناراحت شدم خدایش حق داشتم یا نه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره دعوا سرچی بوده.تو چی گفتی ک اون اینو گفته

سر شام و کلی حرف دیگه توش اومد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شوهر من میگفت همه چیز فراهمه.برات جفتک میندازی من چی بگم

من سکوت کردم

متاسفانه تو دعواهای زناشویی از این حرفها زیاد زده میشه

خب وظیفه اشه خرج کنه من زورش نکردم ب من چ ادکلن دو میلیونی میخره میگم یکی بسه دوتا میخره برام حالا میکنه چرا باید منت بذاره 

زنو شوهر دعوا کنن ماباور کنیم.دعواست دیگه قربون صدقه نمیرن ک.

الان چهار روز قهره باهام

من خیلی زود رنجم زمانی اینطور بگه  میشه بار اول و آخری ک میبینتم

تو دیگه حتما مجردی  خب تو تو دعوا زن هم میگه  دیگه منم گفتم حالا مگه چی کار کردی