2777
2789
عنوان

عکس خودمو رلم 💑

7116 بازدید | 290 پست

سلام دوستان 2روزه از طریق مجازی اشنا شدیم 

کورده مهاباده 

من خوزستانم 

خیلی جذاب و قدبلند و خوش هیکله اعتماد به نفس حرف زدن باهاشو ندارم 

حتی خواستم کات کنم نزاشت 

عکس خودمم میزارم

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ب قول خانومی رُلم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

ببینمتون

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

همچین چیز استرس اوری ام نیستا من عکس کراشمو بزارم چی میگی 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
خودم

چند سالته؟

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید