2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

69 بازدید | 11 پست

سلام خانما من بار دارم دکتور میگه واکسن کرونا بزن حالا میترسم برا بچه مشکلی پیش بیاد کسی بوده واکسن کرونا توبارداری زده باشه الان نینیش بدنیا آمده باشه نینی شون مشکلی نداشته یا اگه تو بارداری زده توبارداری مشکلی براش پیش نیموده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم مطمینا جای شما نیستم تصمیم گیریش سخته اما یکی از کارکنان بیمارستان گفت خیلی از بستریا مادرای باردار بودن که واکسن نزدن، اگه تصمیم به نزدن گرفتی از تو خونخ تکون نخور و خیلی رعایت کن

خودم هنوز نزدم ولی همکارای پدرم خیلی ها بودن ک باردار بودن واکسن زدن حالشون خوبه..ی سری میگن ممکنه ز ...

میترسم واکسن بزنم 

خدای نکرده بچم ناقص بدنیا بیاد

من خودم مطمینا جای شما نیستم تصمیم گیریش سخته اما یکی از کارکنان بیمارستان گفت خیلی از بستریا مادرای ...

نمیدونی اونای که زدن بچشون مشکلی نداشته بعد از بدنی اومدن

منم معتقدم بعد ۷ ماه بزنم.نمیدونم بخدا.خسته شدیم دیگ.

دکتور میگفت سه ماه آخر نمیزنه بعد میگن مطمئن نیستن برا بچه مشکل نداره ممکنه برا بچه ضرر داشته باشه ممکنه نداشته باشه

دکتور میگفت سه ماه آخر نمیزنه بعد میگن مطمئن نیستن برا بچه مشکل نداره ممکنه برا بچه ضرر داشته باشه م ...

من رفتم سونو سه هفته پیش .بهم گفت واکسن زدی گفتم نه چپ چپ نگام کرد.نقص عضو ک نمیاره.میترسم دورازجون زایمان زودرس بیاره.