2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم مرسی که اومدی♥️♥️ پدرم دندونش درد می‌کرده رفتن کشیدن، و الان خیلی درد داره جای همون دندو ...

احتمالا درای ساکت یا حفره خشک هست. برای میانسالان یا مسن ها زیاد رخ میده یا اونایی که دیابت دارتد و ... 

براحتی مراجعه کنید به دندان پزشکی . به راحتی شست و شو میدن جای زخم رو و یه پانسمان ضد درد میڋارن 

احتمالا درای ساکت یا حفره خشک هست. برای میانسالان یا مسن ها زیاد رخ میده یا اونایی که دیابت دارتد و ...

چون دندونشون رو که کشیدن، دیگ دکتره کاری نکرده، هیچ دارویی هم نداده😐

چون دندونشون رو که کشیدن، دیگ دکتره کاری نکرده، هیچ دارویی هم نداده😐

تو اون لحظه که میکشن نمیشه کاری کرد. اما وقتی بیمار رفته خونه  و یکی دو روز،بعد این مشکل پیش اومد میشه پانسمان زونالین رو گذاشت

تو اون لحظه که میکشن نمیشه کاری کرد. اما وقتی بیمار رفته خونه  و یکی دو روز،بعد این مشکل پیش او ...

اها خب همین یکی دوساعت پیش دندون رو کشید، الان میشه ژلوفن خورد؟؟

مثله اینکه خیلی درد می‌کنه جاش

نه عزیز همین امروز  مرسی عزیزم♥️💞💞💋

درد یه اوجی داره بعد فروکش میکنه نگران نباشید گلم .این درد های بلافاصله بعد از کار،طبیعی،هست .اگه بعد از،کشیدن خوب باشه و بعد از،چند روز یهویی شروع کنه به درد اونوقت باید اقدامی انجام داد 

درد یه اوجی داره بعد فروکش میکنه نگران نباشید گلم .این درد های بلافاصله بعد از کار،طبیعی،هست .اگه بع ...

چون قرار بوده چنروز پیش یکشن دندون رو، اما دکتره گفته امروز می‌کشه و امروزم بعدها کشیدن دردش زیاد بوده 

پس طبیعیه

2790
2778
2791
2779
2792