2777
2789
عنوان

شغل پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 26 پست
بیشتر مواقع تاثیر میذاره امیدوارم شما جزو حداقل ها باشی...

اونا خود دختر هم چیز خیلی تاپی نبوده که دنبال تاپ باشه

بعد خواستگار عالی نیاد میگن مال کار پدرشه!!

درصورتی که اینهمه دختر تاپ وجود داره خود پسرا دنبالشن، کار پدر هم مهم نیس 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلی هم شغل پر درامدی هست مهم اینه با پول حلال بزرگت میکنه پس قدرشو بدون و حسابی درس بخون وقت ...

نه پر در آمد نیست 

ماهی ۳ تومن 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

دزدی نمیکنه که بنده خدا............. والا من دکتر میشناسم ولی خیلی بیشرفه که ادم روش نمیشه بگه با این بشر نسبتی دارم و اینکه اره خب ملت منفعت طلب شدن که زن پولدار میخوان ولی بنظرم عشق اینا رو سرش نمیشه سعی کن خودتم تلاش کنی به امید خدا به جاهای خوبی برسی از خدا برات بهترینا رو آرزومندم❤

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
نه پر در آمد نیست  ماهی ۳ تومن

بازم خداروشکر کن بابات بخاطر تو اینقدر سختی میکشه واقعا شغل سختی هست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نمیشه صد در صد گفت اما متاسفانه الان اکثرا میرن جاهایی که  خانواده  شغل و ... خوب دارن و ت ...

بله 

نمونش خواستگاری دختر عموم که به خاطر محلشون میرن  دیگه زنگ نمی زنن

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
اونا خود دختر هم چیز خیلی تاپی نبوده که دنبال تاپ باشه بعد خواستگار عالی نیاد میگن مال کار پدرشه!! ...

عزیزم بالاخره سبک زندگی، محل زندگی، وضع مالی به هیچ عنوان نمیتونی بگی بی تاثیر ه مثلا کسی که بالاشهر زندگی میکنه با کسی که پایین شهر خواستگارهای یکسانی دارن بنظرت؟ از لحاظ مالی و شغلی منظورمه؟.. اما بهرصورت خودم اطرافم دیدم که (به طور استثنا) طرف با کسی دوست شده و ازدواج کرده که طرف همه چیش خوب بوده...

خدا عمر با عزت بهش بده..چن نفرین

مرسی عزیزم 

۴ نفر 

نه پر در آمد نیست  ماهی ۳ تومن

یه چی بهت بگم .. من خودم خیلی چوب خانوادمو خوردم.. اما چیزی که توی اطرافیانم دیدم و موفقیتهاشون ..... اطرافم کسایی رو دیدم که هیچی نبودن اما همیشه خودشونو دست بالا میگرفتن و اعتماد به نفس داشتن... من خودم از خانواده خیری ندیدم . اما فکر میکنم دست کم گرفتن خودم و کم توقعیم به خاطر خانوادم هم کم توی الانم بی تاثیر نبوده..

عزیزم بالاخره سبک زندگی، محل زندگی، وضع مالی به هیچ عنوان نمیتونی بگی بی تاثیر ه مثلا کسی که بالاشهر ...

ببین من آدم معمولی ام، جاهای معمولی میرم، با آدمای معمولی رفت و آمد دارم ، نباید توقع خواستگار خفن داشته باشم

بنظرم همه چی حول خود آدم میگرده

حالا یه آدم بی مهارت و بی اخلاق تو یه خانوده پولدار شاید خواستگار پولدار داشته باشه، ولی خواستگار عالی نداره!! پول که همه چی نیس!

همون پولدارا چون اطرافیانشون رو خوب میچینن، بچه هاشون موفق میشن و خواستگار خوب هم دارن!

من یه دوست دارم که یه رشته عالی خونده و یه شرکت عالی هم کار میکنه، اخلاق هم عالی! خب این آدم هرچقدر خانوادش معمولی باشن، چون اطرافیانش رو آدمای خوب و موفق تشکیل داده ، خواستگار از همونا پیدا میکنه

به صورت کلی خود شما روتون میشه به یه مهندس عالی و خوش اخلاق و حرفه ای بگی بابات چیکارس؟

اصلا فرضا گفتین! اینکه اون ادم تو شرایط ضعیف انقدر رشد کرده باشه، بیشتر باعث افتخاره!

مثل خواهرای منصوریان که با افتخار میگن ما بدون پول این شدیم!!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
بله  نمونش خواستگاری دختر عموم که به خاطر محلشون میرن  دیگه زنگ نمی زنن

آیا همه چیز پوله؟

دعا کن خواستگارت ادم شریف و با اخلاق و اهل کار و خانواده ای باشه

پولداری که خون تو جیگر آدم کنه، به درد لای جرز میخوره

بعد تازه به این فکر کن تو موفق باشی ، درآمدت هم خوب میشه و میتونی یه جای عالی اجاره کنید و زندگی کنید