2777
2789
عنوان

شغل پدرم

960 بازدید | 26 پست

سلام 

بابای من شغلش اینه که ضایعات جمع می کنه با چرخ و هر کسی از من می پرسه شغل بابات چیه خجالت می کشم بگم 😞😞😞 می ترسم به خاطر این شغل بابام خواستگار های خوبی نداشته باشم و ندارم 😞😞😞😭😭😭😭😭😭

به نظرتون این شغل بابام تو آینده من تاثیر میذاره ؟ مامانمم میگه حتما باید با یه نفر ازدواج کنی که شغل و تحصیلات آنچنانی داشته باشه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐کسی ک بیاد خواستگاری ینی قرار نیس شغل باباتو بفهمه؟ و اینکه الان تحصیلات و درآمد خودتون چقدره ک انتظار خواستگار آنچنانی دارن مادرتون؟

گلی هستم از گل های جهنم🌹

از من به تو هیچ ربطی نداره

اگر تو خودت موفق باشی و جذاب و خونگرم و مهربون

در کل اخلاقت اگر عالی باشه، بهترین خواستگارارو داری

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

میدونم الان ی سریا میان میگن خجالت نداره و فلان اما واقعأ سخته تنها راه حلش اینه ک همیشه با افتخار و اعتماد ب نفس شغل باباتو همه جا جار بزنی ک کسی ب خودش اجازه نده حرف بزنه بهت درضمن ازدواج دست خداس مطمئن باش اونی ک بخادت ب شغل پدر و فلان کاری نداره و البته اگه خدا بخاپ

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

اتفاقا خیلی هم شغل پر درامدی هست مهم اینه با پول حلال بزرگت میکنه پس قدرشو بدون و حسابی درس بخون وقتی خودت ب جایی برسی مردم رو چشاشون میزارنت

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹