2789
عنوان

شماره مجازی❓❗❓❓

511 بازدید | 56 پست

کسی میدونه چجوری بسازم؟؟ اپلیکیشن textnow رو معرفی کردن ولی کار نکرد 

راه دیگه‌ای سراغ دارین؟؟ خیلی واجبه

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

من میخرم ۱۰ تومن 

از کجا؟؟ 

خدواکیلی تبلیغ نباشه بعد برم ببینم یارو کلاهبرداره و شماره الکیه

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن بخدا همیشه میخرم من ازش ی کاناله تو تلگرام

خواهشاً آدرس کانال رو بده خیلی لازم دارم😟

بیا دارم

آدرس پیج با کانال واسه فروش رو بدین؟؟

قیمت هم بگین

shomaremjaziiii_mjaziiii

خیییلی ممنونممم💚

شماره مجازی چیه؟

من کانالشو دارم که میگن چطور شماره و اکانت مجازی بسازیم بعدم پورسانت میده. من ترسیدم غیرقانونی باشه پیگیر نشدم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن