2777
2789
عنوان

همسایمون 😂😂😂

296 بازدید | 22 پست

همسایه روبه رویی ما یه زن و شوهر هستن با سه‌تا بچه، بعد یه درمیون دعوا دارن (میدونم خنده نداره ولی من از دعوای بقیه خندم میگره مخصوصا اینا) 😂 هیچوقت تو خونشون دعوا نمیکنن میان وسط کوچه 🤣 بعد یه فوشایی میدن که اصلا تاحالا به گوش من نخورده 🙄 دیشب زنه با یه ملاقه بزرگ وایساده بود وسط کوچه میگف..... کش میزنم میکشمت بعد مهریمو میگیرم دیتو میدم 😂 مرده هم میگفت ج*نده فک میکنی نمیدونم وقتی من شب کارم مرد میاری خونه 🤪 الان سرتو میبرم میزارم رو سینت 😐 

من تو اتاق داشتم کتاب میخوندم بعد دیدم انقدر دعواشون بالا گرفته رفتم پشت پنجره ببینم چه خبره دیدم مرده با شلوارک زنه هم چادرش افتاده بود رو زمین با تیشرت و موهای ژولیده وسط کوچه وایسادن، بعد نیم ساعت سر و صدا وسط کوچه مرده زنه رو هول داد گف پاتو بزاری تو خونه پا*رت میکنم بعد خودش رفته تو ولی درو نبست زنه هم پشت سرش رفت تو 

یه ساعت بعد ما داشتیم میرفتیم خونه عموم دیدم دارن میرن پیک نیک 😂😂 یعنی واقعا کف کرده بودم نه به اون دعوا نه به این پیک نیک

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

😐😯😶

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درووووغغغغغ😳😳

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

طفلی بچه هاشون 😢

ولی واقعا خنده دار بودن شمام خیلی بانمک تعریف کردی 😅

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

حرف اون شوهر خاکبرسرش فقط 😐😐😐😐😐😐

شبا .....

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز