2777
2789
عنوان

کنکوریا

66 بازدید | 6 پست

خیلی کند خونم یعنی یه درس دینی رو ۳ ساعت میمونم روش بدون درسنامه اا نمیدونم مشکل چیه قبلنا اینطور نبودم همین باعث میشه از درس زده شم😪😢راه خل بدید چیکارکنم

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو کلماتو دونه دونه میخونی، تو باید اولاش سعی کن کلمه هارو دوتا دوتا بخونی، ینی مثلا این جمله رو اینجوری بخون (در یک) (سلول گوالانتی) (کاتد الکروتنی) (است که) و... 

این روشو تمرین کن تا یاد بگیری، بعد یه مدت کلماتو سه تا سه تا بخون، بعد بیشتر... 

کمی سخته ولی سعی خودتو بکن، چون کنددخوانی بت ضربه میزنه

بخون عزیزم بخون...اولاش همینطور هس...منم همینطور بودم ولی الان دیروز دوتا درس دینیرو توی۱۰۸دقیقه با۷۶تست خوندم....دروغ نمیگم ولی نظر منو میخای از درسنامه دل بکن برو زود سراغ تستا...منم الان برای زیستم کند خانی دارم هنوز😑😑ولی به شرط استمرار میدونم که رفع میشع...توام با عشق درس بخون به فرهنگیان فکر کن بشین درس بخونننن انگیزه ای میکیری ک نگو و نپرس...انگیزع با درس خوندن پدید میاد ن اینکه بگیم بیا این ی کیلو انگیزه براتو بشین درس بخون

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
بخون عزیزم بخون...اولاش همینطور هس...منم همینطور بودم ولی الان دیروز دوتا درس دینیرو توی۱۰۸دقیقه با۷ ...

انرژی گرفتم آبجی موفق باشی

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من