2777
2789
عنوان

سوال دارم بیایید

69 بازدید | 8 پست

من با شوهرم رابطه داشتم زیاد درد نداشتم ولی یه کم خون خیلی کم رنگ ازم اومد بعد دوباره بخام رابطه داشته باشم درد داره امکان داره که پرده بکارتم پاره شده باشه؟ شوهرم میگه کامل پاره نشده ضربه دیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم، تاپیکت رو پیدا کردم خوشبختانه...

گلم حقیقتا من در رابطه با این مساله اطلاعی ندارم... 

اما اگر با نامزدتون مساله دارین فارغ از هر ماجرایی که بینتون گذشته خوب یا بد، خودتون کاملا بسنجین که میخواین با ایشون ادامه زندگیتون رو بگذرونین؟

اگر فقط به خاطر مساله اسیب دیدن پرده بکارت میخواین باهاشون ادامه بدین اشتباه محضه... 

اگر میخواین بیشتر صحبت کنیم در خدمتم گلم... 

سلام گلم، تاپیکت رو پیدا کردم خوشبختانه... گلم حقیقتا من در رابطه با این مساله اطلاعی ندارم...  ...

نمیدونم هم دوستش دارم هم اذیتم میکنه کاش فقط بکارتم سالم بود

نمیدونم هم دوستش دارم هم اذیتم میکنه کاش فقط بکارتم سالم بود

عزیزم من نمیدونم چه جریاناتی بین شما گذشته، فارغ از هر ماجرایی(خوب یا بد) اگر فقط برای مساله دوست داشتن (اگر آدم اذیت میشه و میدونه نمیتونه با طرف مقابل سازگاری داشته باشه پا روی دلش میذاره و به مرور دوست داشتنه کمرنگ میشه) و اون قضیه هستش ادامه رابطه درسته به نظرت؟ 

من ابدا به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم راجع به ازدواج و طلاق و صلاحیتش رو هم ندارم...

شما حتما با کمک روان شناس جلو برو، یه مدت بشین با خودت فکر کن طرف مقابلت چه حسنایی داره، چه بدیهایی داره که میتونین باهاش صحبت کنین تغییرش بده، و خودتون چه ایراداتی دارین و باید حل بشه؟ 

مسائل رو از همه جوانب کامل بسنج و بعد تصمیم بگیر...