2777
2789
عنوان

کنکور های ۱۴۰۱

114 بازدید | 14 پست

سلام روش درس خوندن کنکور انسانی چیه من از فردا میخوام شروع کنم بنظرتون وقت هست اخه یه دلم میگه بخون برای سال دیگه وقتی نیست تازه میخوام زبان و ریاضی رو حذف کنم خیلی ناامیدم خیلی 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

200وخورده ایی روزفرصته....

کجاوقت کمیه شروع کن فرصت هست  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ناامیدم 

برنامه ریزی کن به هدفت فکرکن

چون داری به خودت تلقین میکنی ناامیدم ناامیدم میشی...

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

واا عزیزمم من یکیو میشناسم که از 18 ابان شروع کردو رتبه 500 تجربی اورد، اصلا دیر نیست با برنامه ریزی ...

همش بهونه میارم باخودم رو راست نیستم جدی نمیخونم

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
همش بهونه میارم باخودم رو راست نیستم جدی نمیخونم

به ایندت فک کن، فک کن اگه الان این چن تا درس لنتیو نخونی چه اتفاقی برات میوفته؟

یه چیزی بگم بهت، اسمترار خیلی مهمه، سینوسی درس نخون، هروز درس بخون ساعت مشخص:) 

و اینکه روزایی هم ب هر دلیلی دیدی بی انگیزه ای یا خسته، اینا عادی هستن واس هنه پیش میاد، ولی باید یاد بگیری زود خوب شیو بری سر درست، مثلا من با پختن شیرینی حالم خوب میشه، و تو ممکنه با هرچیزی دیگه یا شاید اصلا خوابیدن، استراحت کن ولی هیچوقتتت هیچوقتت ناامید نشو:))