2777
2789
عنوان

بیاین کمک

84 بازدید | 11 پست

سلام من دو هفته خونمو جارو نزدم بخاطر درس بچه‌ام یه کلاس اولی دارم یه سومی. با یه بچه یکساله. به کارام اصلاااا نمیرسم. بخدا از ساعت 10 صبح درگیر بچه‌ایم تاااااا 11 شب. خیلی خسته شدم دیگه کشش ندارم. بگین چکار کنم

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ همسرت میتونه شب ک اومد کمک کنه حمع کن .

فرشارو از گوشه ها بگیر بیا وسط گل فرش بمون بتکون بذار اشغالا و گرد و خاک ی جا جم بشع همون ی تیکه رو جارو بکش تا حالا وقت کنی درست درمون تمیز کنی.

شبا ک بچه ها خوابیدن با همسرت لباس ها و تا کنید کشو کنید گرد گیری رو شبا انجام بدین ظرفارو شبا بچینید .

کلا کارای بی سر و صدا رو بذار ی ساعت هم نمیشه با همسرت انجام بدین .

دختر و پسرتم ک ماشاالله بزرگن نسبتا لباسارو اینا هم میتونن جم کنن یا گردگیری اگ همسرت کمک نیست

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

منم سه تامحصل دارم.

اگر آخر شب نمی‌رسی به تمیز کردن خونه؛

صبح زود که بچه ها خوابن به کارهای خونه رسیدگی کن.از ساعت ۶ الی ۸ صبح ؛

ازجمله گردگیری ،مرتب کردن سالن ،شستن لباسها ،پختن غذا،رسیدگی به خودت و یه نکته مهم هرزمان وسیله ایی رو استفاده کردی دوباره سرجاش بگزارید.

و خرید رو به عهده شوهرت بگزار.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
همسرت کمکت می کنه؟ چند سالته؟

نه اصلاااا کمکم نمیکنه. 30 سالمه. 

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
اگ همسرت میتونه شب ک اومد کمک کنه حمع کن . فرشارو از گوشه ها بگیر بیا وسط گل فرش بمون بتکون بذار اش ...

کمکم نمیکنه اصلاااا

کمکم نمیکنه اصلاااا

حداقل خرید رو انجام بده .

باهاش صحبت کن کمکت باشه اگ نه ب بچه هات یاد بده حداقل .

هر روز یکی ی کار انجام بده ی بار یکی گردگیری کنه اون یکی مرتب کنه ی بارم برعکس .

بذار عادت کنن کار کنن در اینده کمک باشن .

شب نیم ساعت بعد بچه ها و صب نیم ساعت قبل بچه ها کار کنی اوکی میشه همه چی .

حتما تو این تایم ها ب خودت هم برس .

تا همسرت خونست صبا پاشو ی دوش بگیر بذار سرحال بشی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

حداقل خرید رو انجام بده . باهاش صحبت کن کمکت باشه اگ نه ب بچه هات یاد بده حداقل . هر روز یکی ی کار ...

بخدا یکماه میخوام برم برا میکرو ابروم اصلاااا نمیرسم. واییی درس بچها روانی کرده مادرا رو بخدا.