2777
2789
عنوان

جای جوش

115 بازدید | 21 پست

سلام خانما من واسه جای جوس یه شب درمیون اداپالن میزنم

یه شب نتونستم بزنم جای جوشان قرمز شد

ممکنه پوستم به این پماد عادت کرده باشه و اصلا باعث نشه تا جای جوشا برن؟

شما تجربه ای داشتین؟

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻

ماست و زرد چوبه

ماست و روشو (سفیداب)

سیر رو جای جوش بمال 

گلاب و نشاسته 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟چه اتفاقی میوفته مگه🥲

اوهوم.اداپالن از هفته ای یک شب باید شروع کنی تا سه ماه.کم کم نزدیکش کنی تا دوروز در میون دیگه نزدیک تر نکنی.الان قطع کنی کل پوستت داغون میشه

اوهوم.اداپالن از هفته ای یک شب باید شروع کنی تا سه ماه.کم کم نزدیکش کنی تا دوروز در میون دیگه نزدیک ...

اخه دکترم از همون اول گف یه شب درمیون بزن

یه ودت قطع کردم دوباره نزدیک چن هفته اس شروع کردم

میشه راهنمایی کنی الان چیکار کنم

پوستت چربه گلاب و نشاسته هم چربی میبره هم جوش هم جاش ازبین میره 

ماست و زرد چوبه هم خیلی خوبه میبره تو همه رو 

سیر بمالی تا فردا اوکیه همشون استفاده کن

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
اوهوم.اداپالن از هفته ای یک شب باید شروع کنی تا سه ماه.کم کم نزدیکش کنی تا دوروز در میون دیگه نزدیک ...

یه سوال دیگه قطع کنم چه اتفاقی میوفته؟

پوستت چربه گلاب و نشاسته هم چربی میبره هم جوش هم جاش ازبین میره  ماست و زرد چوبه هم خیلی خوبه ...

پوستم خیییلی چربه

اره حتما باید استفاده کنم🤦🏼‍♀

اخه دکترم از همون اول گف یه شب درمیون بزن یه ودت قطع کردم دوباره نزدیک چن هفته اس شروع کردم میشه ر ...

عه نه بابا خیلی قویه خطرناکه.الان پوستت به شدت لایه برداری شده و حساسه.ضد افتابتو کیلو کیلو مدام بزن حتی تو خونه

اداپالن رو قطع کن.احتمالا شروع میکنی جوش های قرمزه دردناک میزنی و اطرافشون پوسته میده و خشک میشه.

روتینو سبکه سبک کن.جز شوینده و تونر مرطوب کننده ابرسان و دور چشم هییییچی نزن یه مدت

عه نه بابا خیلی قویه خطرناکه.الان پوستت به شدت لایه برداری شده و حساسه.ضد افتابتو کیلو کیلو مدام بزن ...

وای یا خدا

خدا لعنت کنه اون دکتر عوضیو

میگم چرا پوستم ملتهب میشه😥

وای یا خدا خدا لعنت کنه اون دکتر عوضیو میگم چرا پوستم ملتهب میشه😥

باید یه مدت تحمل کنی مدام ضد افتاب و ابرسان بزنی.روتینتو سبک کنی.دیر به دیر اصلاح کن ترجیحا با تیغ بند و کس ننداز.اسکراب نکن تا یکم بگذره.من خودم کارم فیشیاله.کسی که اداپالن استفاده کنه اونم یه روز در میون رو اصلا دس نمیزنم میگم انجام نمیدم خیلی خطرناکه

پوستم خیییلی چربه اره حتما باید استفاده کنم🤦🏼‍♀

واسه چربی پوستت من پیجمو میدم بیا اونجا تو دایرک هر وقت سوال داری بپرس میترسم اینجا گمت کنم دیر به دیرم میام اینجا

باید یه مدت تحمل کنی مدام ضد افتاب و ابرسان بزنی.روتینتو سبک کنی.دیر به دیر اصلاح کن ترجیحا با تیغ ب ...

وای نه

خدارچشکر فعلا بند و اینا نمیندازم

خداکنه زودتر خوب شع تموم شه بره