2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرم داره خونشو تعمیر میکنه شوهر هم نداره یه بچه ۸ساله داره یه خونه خریده نیاز به تعمیر داره اومده بود چند روز خونه ما همسرم انقدر بد رفتاری کرد رفته تو خونه نیمه تمام خابیده

خیلی زشت شدم جلو خواهرم ابروم رفت الانم تو خونه سرد که در وپنجره نداره با یه بچه کوچک دلم خیلی براش ...

چقدر بد 😳

چطور دلش اومد بنده خدا 🥺

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

اخی عزیزم 😞

خوهروخواهرزادتو بسپار بخدا الان ک دلت گرفته خداهواشونو داره❤

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
2790
2778
2791
2779
2792