2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه شنیدم چند نفر مردن بخاطر عمل حتی دختری تو کوچمون عمل کرد اومد خونه شبش مرد 

خودت میگی چند نفر. عوصش میلیونها نفرن راصین وطوریشون نشده... به اون میلیونها نفر فک کن

مبینام... 25 سال. 
دماغمو خیلی مشکل داره چندین ساله میخوام عمل کنم ولی هم میترسم هم پول ندارم هم میترسم بعد عمل بچم یا ...

مراقبت‌ش که خیلی مهمه من اطرافیانم همشون عمل کردن خیلی راحت بودن راحت حرف میزدن راه میرفتن حتی با گوشی صحبت می‌کردم اصلا. سخت نبود براشون ولی خب باید مراقب بلشی

مراقبت‌ش که خیلی مهمه من اطرافیانم همشون عمل کردن خیلی راحت بودن راحت حرف میزدن راه میرفتن حتی با گو ...

شوهرمو بچم دور از جونشون انگار وحشی اند. همش رو سرکله من آویزونن. مثلا تو اسانسور که میریم خونه خواهرم اینا همیشه اذیتم می کنن یه جورایی اویزون میشن اذیت می کنن حالم بهم میخوره بزا همین مطمینم نمیذارن دماغم بعد عمل خوب در بیاد

عزیزم حتما سعی کن آنلاین مشاوره بگیری دکتر راهنماییت کنه بعد برو سراغ عمل. یکی از دوستای من پیش دکتر شیرازی جراحی کرد اول از طریق اینترنت مشاوره آنلاین گرفت بعد رفت پیشش اینجوری خیلی بهتره 

عزیزم حتما سعی کن آنلاین مشاوره بگیری دکتر راهنماییت کنه بعد برو سراغ عمل. یکی از دوستای من پیش دکتر ...

عهه نگه انلاینم میشه چجوریه میشه توضیح بدی آدرسش کجاست؟چی باید سرچ کنیم

عهه نگه انلاینم میشه چجوریه میشه توضیح بدی آدرسش کجاست؟چی باید سرچ کنیم

آره عزیزم سرچ کن ماوراطب صفحه ش برات باز میشه نیاز به نصب و این چیزاهم نداره بعد بزن دکتر شیرازی ، برای جراحی بینی وقت بگیر راحت تلفنی یا تصویری مشاوره بگیر سوالاتو بپرس بعد اوکی بود حضوری برو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز