2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 74 پست
این چیه؟ اینو دیگه نشنیده بودم  امکانش هست برام توضیح بدید

بله حتما براتون میگم 

ببینید‌ طریقه ختم اینه که 

چهل روز 

گناه نکنید مخصوصا گناه های زبانی 

ترک میکنید گناه هاتون رو و هر روز به این طریفه زیارت عاشورا رو میخونید که بهش میگن چله زیارت عاشورا حق شناس 

تا این حد که میگن ردخور نداره  

عزیزم تلگرام داری ؟ اگه داری بهم بگو تا ایدی‌ تلگرامم‌ رو بهت بدم اونجا کانال ها رو ببینی  

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید قراره با این دعا ب آرزوم برسم دعات میکنم اگه رسیدم 😊

مطمن باش میرسی گلم 😘😘💜

حالا که فهمیدی بدون که میشه  

چون هر کسی نمیتونه این چله ارو‌ انجام بده 

گرچه من به  خیلیا‌ گفتم انجام بدن‌ 

ان‌ شالله که همه اتون حاجت بگیرید من خودمم‌  مثل شماست‌ مشکل ام   

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
بله حتما براتون میگم  ببینید‌ طریقه ختم اینه که  چهل روز  گناه نکنید مخصوصا گناه ه ...

آهان بله شنیده بودم 

ولی خیلی سخته 

مخصوصا گناه نکردن 

چون من ناخواسته با کلامم اعضا خانواده رو ناراحت میکنم 

برا همین سمتش نرفتم 

بعدا تو اون دوره ک نمیتونم کسی تقبل نمیکنه 😂

مطمن باش میرسی گلم 😘😘💜 حالا که فهمیدی بدون که میشه   چون هر کسی نمیتونه این چله ارو‌ انجام ...

امی وارم حاجت بگیرم 

یکم آروم شدم اینو گفتی امیدارم کلید رسیدن ب حاجت منم همین باشه

الان شما ب حاجتتون رسیدید؟

آهان بله شنیده بودم  ولی خیلی سخته  مخصوصا گناه نکردن  چون من ناخواسته با کلامم اع ...

مامعصوم‌ نیستیم که گناه نکنیم‌  چون انسان ممکن الخطاست‌ 

تمام تلاشت‌ رو بکن که گناه نکنی اما اگه خدایی نکرده گناه کردی سریع‌ استغفار کن  مطمن باش چله اول حاجت نگیری میگن چله دوم میگیری 😍

مامعصوم‌ نیستیم که گناه نکنیم‌  چون انسان ممکن الخطاست‌  تمام تلاشت‌ رو بکن که گناه نکنی ...

باشه انجام میدم 

دیگه اینبار باید برسم 😂

چون نمیخوام خدایی نکرده ب گناه آلوده بشم 

امی وارم حاجت بگیرم  یکم آروم شدم اینو گفتی امیدارم کلید رسیدن ب حاجت منم همین باشه الان شما ...

باورت میشه  من چند نفر رو متقاعد‌ کردم که بگیرن این چله ارو؟😂 

همه نا امید بودن اونقدر اصرار کردم تا بگیرن‌ 

من نه راستش آخه ترک گناه میخواد این چله دعا کن برام بتونم بگیرم  مطمن ام که خدا بخواد میتونم شروع کنم  

راسی  میگن حاجت ازدواج رو از امام حسین بخوایید😉

درخواست دوستی  میدم بهتون 

دیدی تلگرامم‌ رو میفرستم براتون 

اونجا براتون آدرس کانال رو میزارم ببینید چقدر حاجت گرفتن 

باشه انجام میدم  دیگه اینبار باید برسم 😂 چون نمیخوام خدایی نکرده ب گناه آلوده بشم

خدا نکنه 

ان‌ شالله که میرسی😍فقط بدون فهمیدنش‌ بی حکمت نیستاااااا 

چقدر خوش حال ام که تاپیکتون‌ رو دیدم 

راسی اگه تونستی ن شبا استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین رو بخونید اونم برای توبه خوبه 

باورت میشه  من چند نفر رو متقاعد‌ کردم که بگیرن این چله ارو؟😂  همه نا امید بودن اونقدر ا ...

خب منم برام سخته ترک گناه چون خانواده ی چیزی میگن منم با حالت تهاجمی جواب میدم مخصوصا زمان پریودی ک بدتر میشم

امیدوارم هم خودم هم تو انجام بدیم و نتیجه بگیریم 😊

فهمیدن چی ؟

چله حق شناس