2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم ابجی

ببین تو پسری شرایطت خیلی سختا باید خرج خونه بدی 

حتی ممکن عاشق یه دختر شی بخاطر موقعیت اجتماعیت ردت کن 

ایندت مسخره نکن 

داداش منم همسنت 

اونم چشم درس نداره ولی  ۲هفته خودش وادار کرده به خوندن الان راه افتاد

ببین تو پسری شرایطت خیلی سختا باید خرج خونه بدی  حتی ممکن عاشق یه دختر شی بخاطر موقعیت اجتماعی ...

آبجی من فقط در یک شرایط میتونم به زور درس بخونم اونم اینه که فیلم آموزشی کلاس های کنکور رو ببینم.زیست جلال موقاری رو. پیدا کردم ولی جزوه نداره. شیمی بابایی رو هم پیدا کردم

ببخشید متوجه نشدم ابجی

پس حتمااااااااا باید قبول بشی 

چون خیلیییییییی مهمه خیلیییییییی 

تو باید آقای دکتر موفق بشی 

ی دکتر همه چی تموم با ادب و سالم و البته ب تیپ و ظاهرت هم برس

برای تو پزشکی خیلی راحته و اینکه تو در آینده قراره مسئولیت ی زندگی ب دوشت باشه پس شونه خالی نکن 

و از همین الان تلاش کن تلاش کن 

در کنارش از حس خوب و انرژی مثبت بهره بگیر 

آخرش بگو هرچی شد اما آخرش 

۲۷ سالمه ینی در آستانه ۲۸ سالگی  بله آرزوم رسیدن ب فرد خاصه و ازدواجه

سلام عزیزم چرا چله حق شناس نمیگیرید

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
خیلی انجام دادم کلی هم کتاب خوندم  جالبه من از کوچکی میگفتم مثلا مشخصات همسر من اینه و من در آ ...

با قانون جذب مگه میشه رسید به کسی که میخوای! 

عزیزم چله حق شناس بگیر معجزه میکنه 

مطمن باش 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
این چیه؟ اینو دیگه نشنیده بودم  امکانش هست برام توضیح بدید

وای چرا 

لابد‌ یه حکمتی بوده که تا الان نفهمیدین‌ 

فک کردم میدونستین‌ 

بالای دوهزار نفر حاحت روایی داشته اکثرا هم برای ازدواج میخونن