2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم

من الان پشت کنکورم صفر صفرم.قبلا به شدت درس خوان بودم و نمره ام زیر نوزده نمیشد.وقتی کرونا اومد درس رو ول کردم.الان دوست ندارم یک خط کتاب بخونم.موندم چی کار کنم  

اسمش تکنیک ۵در ۵۵ 

یعنی خواستت ۵۵بار بدون اینکه بینش بلند شی یا حرفی بزنی پشت سرهم بنویسیش رو کاغذ و هم زمان که مینویسی تصورشم کنی 

در اخرش ۵بار بنویس خدایا ممنونم 

این کار تا ۵روز ادامه بده

بعد یا کاغذا نگه دار یا اگه خواستی زودتر به خواستت برسی کاغذا تو رود جاری بزار با اب بره 

یا با اتیش بسوزن البته یادت باشه اگه اسم خدا توش بوو حتما خط بزنی بعد کاغذ بسوزونی

من خودم جملم اینطور مینوشتم 

خدایا میخوام فلان دانشگاه قبول شم 

ببین این روش اگر به صلاحت باشه جواب میده من خودم نتیجه دیدم

قانون جذب خرافاته دلیلش رو هم میگم

میدونی روی همه و برای همه چیز جواب نمیده 

و برای همه هم یکسان نیست 

ب عینه دیدم اونی ک ناله میکنه بیشتر ب خواسته هاش میرسه خب ناله ضد جذبه

اسمش تکنیک ۵در ۵۵  یعنی خواستت ۵۵بار بدون اینکه بینش بلند شی یا حرفی بزنی پشت سرهم بنویسیش رو ...

من این روش رو یبار برای گوشی آیفون انجام دادم 😂😂😂

نخندیاااااا 

اما نشد 

گفتم برا ی چیز کوچک بگم ببینم میشه یا ن ک نشد 

قانون جذب خرافاته دلیلش رو هم میگم

دلیلم اینه.هزاران هزار مادر مهربون تو این دنیا وجود دارند که دوست دارند پسر یا دخترشون از کنکور قبول بشن و تو این دنیا موفق و شاد و خوشبخت باشند.ما از مادرا کسی دل پاک تر نداریم .پس چرا فرزند آنها تو زندگی موفق نمی‌شوند و قانون جذب کاری انجام نمیده

اسمش تکنیک ۵در ۵۵  یعنی خواستت ۵۵بار بدون اینکه بینش بلند شی یا حرفی بزنی پشت سرهم بنویسیش رو ...

ببخشید بعد چند وقت جواب گرفتی؟

اسم خدارو کلا روشو سیاه کنیم؟

خدایا اندکی نظر کن تا حال دلم خوب شود🌊        
من الان پشت کنکورم صفر صفرم.قبلا به شدت درس خوان بودم و نمره ام زیر نوزده نمیشد.وقتی کرونا اومد درس ...

ببین منم مث تو بودم 

ولی میدونی چیکار کن 

فقط برو تا سایت کانون اونجا ببین بچه ها همه راجب درس حرف میزنن 

مدام به ایندا فک کن اگه قبول نشی چی میشه 

از فضا مجازی به جز همین سایت کانون دور شو 

اوایل بیتفاوتی ولی بعد استرس درس میگیری شرو میکنی