2777
2789
عنوان

شیر خشک خیلی بده؟؟؟

148 بازدید | 26 پست

من پسرم ۲۳روزشه. شیرمو از روز اول نخورد 

. شیر خشک اپتامیل هر ۳ساعت یبار ۶۰میل با دوپیمانه میدم. هراز گاهی هم سینه خودمو به عنوان مشغولیت دهنش نگه میداره.  اولا مقداری که میدم درسته؟

دوما حرفای خانواده همسرم اذیتم میکنن. من کلی تلاش کردم برا اینکه شیرخشکی نشه ولی اونا منو مقصر میدونن. افسردگی گرفتم شدید. خب چیکار کنم هرکاری کردم نشد دیگه

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا بد باشه!😐

من به سه قلوهام تا دوسالگی شیرخشک میدادم

حرف بقیه رو نشنیده بگیر بیخیال

برای فردایی که هنوز نیومده استرس نداشته باش ، یه چیزی میشه دیگه... زندگی کن ، لذت ببر بذار این دو روز دنیا به خوشی بگذره✨️🩷

خدا لعنت کنه آدمای بی منطقو

عزیزم کار خوبی میکنی شیرخشک میدی نمیشه که بچه از گرسنگی بگیره ولی شوهرت پول واسه شیرخشک نده

همش بخاطر پولشه که سرزنشت میکنن الهی خیر نبینن😔

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...
مامان منم  می‌خواد بهشون شیرخشک بده (به داداشام)

خب شیرخشکم برا ادمه دیگه

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
چرا بد باشه!😐 من به سه قلوهام تا دوسالگی شیرخشک میدادم حرف بقیه رو نشنیده بگیر بیخیال

سه قلو😍😍😍

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

منم درکت میکنم منم به پسرم شیر خشک دادم الان ۱۸ سالشه خانواده همسرم بهش میگن مامانت توروباشیر خر بزرگ کرده ۰😔😔

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
خیلیم عالیه کلا همه خانواده شوهر به شیرخشک حساسیت دارن. یه کلمه بگو شیر ندارم تمام.شما حرصم دادید ش ...

خوبه مادرشوهرم خودش به بچه هاش شیرخشک داده.  بخدا من تمام تلاشمو کردم شیرمو بخوره ولی نشد ک نشد

منم درکت میکنم منم به پسرم شیر خشک دادم الان ۱۸ سالشه خانواده همسرم بهش میگن مامانت توروباشیر خر بزر ...

پسرت چی میگه؟؟؟ 

خدا لعنت کنه آدمای بی منطقو عزیزم کار خوبی میکنی شیرخشک میدی نمیشه که بچه از گرسنگی بگیره ولی شو ...

مادرشوهرم خیلی بی منطق و رک هست. حیف شوهرم بدیهاشو نمیبینه