2777
2789
عنوان

رژیم خر است 😭😭

174 بازدید | 23 پست

شوهرمم هروقت من رژیم میگیرم همش میگه بریم پیتزا بخوریم ذرت بخوریم بستنی بخوریم 😢😢😢

دیروز هم داداشم اومد خونمون سه تا بستنی بزرگ خوشمزه اورد با یه عالمه چیپس و پفک و چیزای خوشمزه 😣😣😣

یه عالمه کاپوچینو هم تو کابینت هر سری دارن بهم چشمک میزنن 😄😄

دلم کباب کوبیده با نون سنگک و ریحون میخواد ولی باید عدسی بخورم 😭😭😭 

از رژیم بدم میاد 

خدایا منو لاغر کن لطفا 😢😢😢😢😭😭😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

منم همیشه رژیم دارم غذاهای مورد علاقمو میپزن خانواده روزای غیر رژیم فقط یه تیکه پنیر تویخچال هست 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم بدون ورزش= عذاب الکی بیشتر کالری بسوزون نه اینک هیچی نخوری

ورزش هم میکنم ولی تا رژیم نباشه ورزش الکیه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
همینجای رژیم شیرینه دیگه

چیش شیرینه 😢😢 من خیلی شکموووئم اخه 😭😭

تو که خوبی من فقط کدوی آب‌پز میخورم دارم دق میکنم عدسی واسم حکم جوجه کباب ددره

کدو دوست ندارم اصلا 😩

منم وقتایی که رژیمم تازه میفهمم چقدر تخم مرغ اب پز خوشمزه س 😄😄

چیش شیرینه 😢😢 من خیلی شکموووئم اخه 😭😭

وای منم تا همخ چیو امتحان نکن تا شکمم سیر نباشه آروم نمیگیگرم. یه عمره چاقم اه. اونم فقط شعار بود دادم 😀

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
ورزشم خر است آخه

اصن چاقی خر است 😭😭😭